tag:blogger.com,1999:blog-5960511379930236727.post5877485152289400331..comments2023-08-21T23:29:00.870+02:00Comments on Agnethe - about a girl: Ovnbagt laks med kartofler og hollandaise sauceAgnethe - about a girlhttp://www.blogger.com/profile/11346059606159190038noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5960511379930236727.post-23948909752897593412011-11-16T11:24:25.251+01:002011-11-16T11:24:25.251+01:00Hejsa Ann
Tusind tak fordi du lige vil dele en læk...Hejsa Ann<br />Tusind tak fordi du lige vil dele en lækker opskrift med mig også :) Så kan der blive lidt variation i det også...<br /><br />Mange hilsner<br />AgnetheAgnethe - about a girlhttps://www.blogger.com/profile/11346059606159190038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5960511379930236727.post-41531858842636074202011-11-14T21:33:39.167+01:002011-11-14T21:33:39.167+01:00En anden lækker opskrift med laks:
Laksebøffer/fi...En anden lækker opskrift med laks:<br /><br />Laksebøffer/fileter uden skind<br />En glas pesto<br />Revet ost<br />Citronsaft<br />Salt<br />Peber<br /><br />Tilbehør:<br />Frisk pasta<br />Hollandaisesovs med lime (fra Knorr) + mælk.<br /><br />Laks:<br />1. Ovnen tændes på ca. 200grader. (varmluftovn 180 grader)<br />2. Laksebøfferne ligges i et ovnfast fad og citronsaften hældes over.<br />3. Herefter drysses med salt og peber. Der ligges et lag pesto på hver laks.<br />4. Laksen sættes i den varme ovn i ca. 10-15 min (alt efter tykkelsen) og herefter drysses den revne ost hen over. Laksen sættes igen i ovnen i 5-10 min til osten er smeltet og begynder at blive gylden.<br /><br />Tilbehør:<br />Kog pastaen efter anvisningerne.<br />Lav sovsen efter anvisningen. Undlad evt. margarinen (der hældes bare lidt ekstra mælk i).<br /><br />Men aftenens måltid lyder nu heller ikke dårligt!!<br />I øvrigt så kan du lave laks i ovnen med et stykke bacon på. Man kan sagtens servere bearnaisesovs til - det smager rigtig godt :)Ann Weisshttps://www.blogger.com/profile/00989149093036265164noreply@blogger.com