mandag den 10. februar 2014

Med lidt forsinkelse...

... vil jeg berette om et dejligt frokostbesøg, jeg og Theresa var på tilbage i Januar ude hos søde Camilla. For at se langt bedre billeder fra besøget, så hop ind forbi Camilla, hun har ikke brugt telefonen, som jeg lige i en hurtig vending gjorde, for det er altså ret svært at balancere værtindegave, baby i lift, pusletaske og en kamerataske med indhold uden at det hele falder til jorden på én gang...

Som altid blev jeg vel trakteret hos Camilla og hun havde lavet min ynglingsspise: SUSHI! ohh gosh det var så godt og jeg bliver ALDRIG træt af det... Alternative slags end jeg er vant til, men bestemt ikke dårlige og jeg bliver enormt sulten af bare at tænke på, hvor gode de var...

Først et billede af den fine opdækning:Ahmen jeg var solgt! Camilla kan virkelig det der med at lave sushi og jeg skal vidst selv i gang med det igen indenfor nærmeste fremtid!

Men begejstringen sluttede bestemt ikke der, for på bordet kom en fabelagtig dessert i form af cheesecake, som jeg iøvrigt aldrig har smagt og dette her var slet ikke noget dårligt udgangspunkt, tværtimod! Nu bliver al den cheesecake jeg får lov til at smage fremover målt og vejet op mod dette vidunder:


Jeg lyver ikke, når jeg siger, at englene sang allerede fra første mundfuld og vil du se mere om denne lækre kage, så kig her på Camillas Cheesecake med citron og brunkage.

Jeg kommer aldrig tomhændet på besøg og denne gang havde jeg lavet værtindegave til både mor og baby, så det blev til lidt sødt til mor og lidt praktisk til baby i form af en barnevognspude:


Det faldt i god jord og jeg var rigtig glad for at have ramt plet... Alt i alt en rigtig dejlig dag, som altid, når jeg vover mig på den anden side af fjorden...

4 kommentarer:

 1. Åh, hvor er du sød :-) jeg får helt røde ører af alle de søde ord! Det er som altid hyggeligt at have dig på besøg og når jeg samtidig bliver forkælet med skønne gaver, så er det da helt overvældende :-) jeg er glad for, at du kunne lide maden - men tro mig - selvom cheesecaken var god var det langt fra den bedste jeg har smagt, så du kan godt glæde dig til din næste cheesecake :-)

  SvarSlet
 2. Ahh pjat med dig :) Ros skal du altså have for det traktement :D Jamen så glæder jeg mig til min næste cheesecake da ;)

  SvarSlet
 3. Sikke en masse lækkert mad og nogle fine gaver du havde lavet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah det var super skønt og fedt at blive forkælet :D Tak :D

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...