Gå videre til hovedindholdet

60 år - ingen alder!

I starten af september fyldte min far 60 år, så jeg havde været kreativ og hjulpet med at lave invitationer til den store dag.

Når nu jeg fik helt frie hænder, måtte jeg naturligvis tage afsæt i hans store interesse for modeltog. Jeg holdt det klassisk med rene linjer udenpå og satte en lille humorstreg indvendigt.



Kage skal der også til på sådan en stor dag og selvom den skulle fragtes fra Nørresundby til Skjern, så kunne jeg ikke sige nej til at stå for denne overraskelse.

Og en overraskelse blev det og endda fyldt med ting, som min far elsker!






Kagen bestod af chokoladebunde lagt sammen med fyld af rabarbermousse og hvid chokolade/lakridsmousse.Det var en skøn kombination af fedme fra fløde og chokolade, syrligheden fra rabarberen og et lille kick af chokolade. Love it!
Hele herligheden blev overtrukket med Satin Ice fondant og pynten var lavet af Regalice sugarpaste.

Lidt behinde the cake facts:

- Der måtte adskillige reparationer til eftersom jeg har langfingrede børn!
- Rabarberne til moussen er fra mine forældres egen køkkenhave.
- Kagerne blev færdig lige i det sekund den blev afhentet.
- Der var kage til 60 i alt og der var en hel kage til overs efter festen.

Det var en skøn dag og weekend, som vi nød i fulde drag. Det er ikke så tit vi kommer sydvest på og når vi endelig gør, så er det bare med at få fuld valuta for pengene. Vi glæder os allerede til turen går nedad igen...

Kommentarer

  1. Stort tillykke med ham :) Og hvor er kagen dog fin. Er vild med toget :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Kristine :D Godt at høre fra dig igen :)

      Slet
  2. Tillykke med din far!!
    Du er simpelthen så kreativ med de kager! flot lavet :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

3. December - Historien om julesokken...

Er julesokken også en tradition hjemme hos jer? Hos min familie har det været en tradition lige siden jeg kan huske og bliver også en tradition, som videreføres til min søn. Det er simpelthen så hyggeligt, at der hver morgen fra d. 1 til d. 24 december er små gaver i sokken fra Julemanden/Julenissen (forudsat at du selvfølgelig har sat grød op til nissen eller småkager og mælk frem til julemanden...) Helt tilbage fra min barndom kan jeg huske forventningens glæde fra dag til dag - hvad var der mon i sokken næste dag... Pakkerne blev åbnet ved morgenbordet, mens vi hørte Morgennisserne i radioen og spiste vores morgenmad inden det blev tid til skole - ihh det var tider! Traditionen med julesokken kender vi nok bedst fra amerikanske film, men selv inden Hollywood slog klørene i julesokken, var der kendte historier omkring dennes oprindelse - den mest velkendte af dem alle må nok siges at være legenden om Den fattige mand og hans tre døtre: " For meget længe siden, levede der