Gå videre til hovedindholdet

Reste tøj til mindstebarnet...

De af jer, der følger mig på Instagram, har for lidt tid siden set min lille teaser for dette indlæg.

Jeg har simpelthen haft SÅ mange rester liggende og nu hvor et nyt år nærmer sig, har jeg fået en stor trang til at få ryddet op og ryddet ud. Jeg har sorteret mit stof i bunker med rester, bunken som er stof, jeg ikke får brugt (og som enten ryger på genbrug eller kan hentes ganske gratis her hos mig, hvis nogle skulle være interesseret) og så den bunke af stof reserveret til bestemte projekter.

Indtil videre har jeg fået gjort et indhug i restebunken - det er der kommet en del fine ting ud af - bl.a. et sæt til min venindes lille pige (det kommer der et separat indlæg om) og så denne kjole:


Det er en blanding af det fine sky-stof jeg havde til overs efter jeg havde syet nattøj til Theresa og så pandastoffet, som jeg kun fik syet en t-shirt og en hue af til Elias. Ryggen af kjolen er også pandastof... Mønstret er Onion nr. 20047 med raglanærmer og i str. 98.



Derudover blev det også til svampe tunikaen her efter mønstret Arctic Sun fra Ottobre Design vinter 6/2013 str. 98.





Jeg er simpelthen for nærig til at smide selv det mindste stykke ud af de der digital print stoffer, som koster 149,- kr. meteren. Så kan man lige så godt få noget unikt og til tider farverigt ud af det... Jeg er slet ikke igennem restebunken, jeg har bare lige nogle bestemte sy-projekter, jeg skal igennem før jeg igen dykker ned i restestofferne.

 Jeg har besluttet mig for, at i 2017 køber jeg kun stof til supplering - det vil sige ensfarvet jersey eller rib, indtil jeg har fået det brugt, som jeg har liggende. Så må vi se, hvor længe den holder...

Kommentarer

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh