torsdag den 29. december 2016

Reste tøj til mindstebarnet...

De af jer, der følger mig på Instagram, har for lidt tid siden set min lille teaser for dette indlæg.

Jeg har simpelthen haft SÅ mange rester liggende og nu hvor et nyt år nærmer sig, har jeg fået en stor trang til at få ryddet op og ryddet ud. Jeg har sorteret mit stof i bunker med rester, bunken som er stof, jeg ikke får brugt (og som enten ryger på genbrug eller kan hentes ganske gratis her hos mig, hvis nogle skulle være interesseret) og så den bunke af stof reserveret til bestemte projekter.

Indtil videre har jeg fået gjort et indhug i restebunken - det er der kommet en del fine ting ud af - bl.a. et sæt til min venindes lille pige (det kommer der et separat indlæg om) og så denne kjole:


Det er en blanding af det fine sky-stof jeg havde til overs efter jeg havde syet nattøj til Theresa og så pandastoffet, som jeg kun fik syet en t-shirt og en hue af til Elias. Ryggen af kjolen er også pandastof... Mønstret er Onion nr. 20047 med raglanærmer og i str. 98.Derudover blev det også til svampe tunikaen her efter mønstret Arctic Sun fra Ottobre Design vinter 6/2013 str. 98.

Jeg er simpelthen for nærig til at smide selv det mindste stykke ud af de der digital print stoffer, som koster 149,- kr. meteren. Så kan man lige så godt få noget unikt og til tider farverigt ud af det... Jeg er slet ikke igennem restebunken, jeg har bare lige nogle bestemte sy-projekter, jeg skal igennem før jeg igen dykker ned i restestofferne.

 Jeg har besluttet mig for, at i 2017 køber jeg kun stof til supplering - det vil sige ensfarvet jersey eller rib, indtil jeg har fået det brugt, som jeg har liggende. Så må vi se, hvor længe den holder...

2 kommentarer:

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...