6 år og Angry Birds

Den 10 februar var det 6 år siden denne skønne dreng kom til verden kl. 5.17 om morgenen.Han er blevet så stor en dreng, snart på vej i skole og han glæder sig! Jeg er dog lettere rædselsslagen, for skole er jo noget HELT andet end børnehave. Men det er jo en historie for sig selv, og det her skal handle om Elias' fødselsdag.

Vi fejrede Elias af tre omgange. Han kan ikke rumme alt for mange mennesker om sig på én gang, så weekenden før hans fødselsdag, var Bedstemor og Bedstefar på besøg. Så var der selve dagen og weekenden efter var det så Farmor og Farfars tur til at komme på visit...

Fødselsdagen var helt speciel. Ny børnehave, ny måde at fejre dagen på og ja så er det jo bare vildt i sig selv at fylde 6 år. Så Elias stod på til dette bord:


og kom hjem til denne overraskelse:Vi havde inviteret familien til Angry Birds fødselsdag:

og den ene af weekenderne blev det endda til en tur i sneen! Det nød begge børn, men det var nok vi voksne, der var mest trætte efter turen...
Alle dage var skønne og Elias nød besøget fra familien, selvom det var rigtig hårdt for ham. Vi sørgede for at få en god lang weekend i den efterfølgende uge, hvor vi absolut intet lavede og alle mand kunne lade op.

Kommentarer

  1. Stort tillykke med den skønne knægt! Og sikke nogle dejlige dage; han er en heldig kartoffel! ❤️

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg