I en god sags tjeneste...Nu er det efterhånden et par måneder siden, men jeg synes alligevel, at jeg vil fortælle lidt om Lyserød Lørdag, som jeg blev en aktiv del af sidste år. Før har jeg bare støttet op omkring tiltaget og købt (og spist) kager i vildskab, men efter sidste års deltagelse kunne jeg mærke, at jeg meget hellere ville lægge min tid i det og blive en del af det i stedet.

Så da søde Camilla kontaktede mig igen i år, for at høre om jeg ville være med, var det en meget nem beslutning og fredag den 6. oktober troppede vi op hos Fandanko som havde været så søde at låne os køkkenet og Fru Fandanko igen i år.

I år var vi kun 3 til jobbet, men med al den forberedelse de andre to havde gjort hjemmefra, brugte vi ikke tid på at hakke æbler, rive gulerødder osv. Vi skulle bare koncentrere os om at lave dej, bage, lave frosting og få pyntet kagerne og var det ikke fordi aftensmaden blev lidt forsinket, så havde vi også været færdig lidt tidligere.


Lørdag formiddag hentede vi kasserne med kager hos Fandanko og satte kursen mod Nytorv, hvor vi skulle sætte op og gøre klar. Desværre var vejret ikke rigtig med os i år, så vi var glade for, at vi i det mindste skulle stå i et telt, som allerede var slået op og der stod et bord klar til os på første parket.


Allerede før vi var færdige med at pynte op, kom de første kunder forbi for at købe nogle af vores lækre cupcakes. Vi fandt ud af sidste år, at de der præ-pakkede kasser solgte godt og det var nemt for os selv, så dem fik vi også pakket nogle stykker af.


Salget gik lidt trægt, der var ikke så mange mennesker i byen på grund af vejret og så vil jeg ikke udelukke, at den gademusikant, som stod for underholdningen i næsten 1 time også havde en del af skylden for det lidt ringe salg...

Byen er dog rigtig god til at støtte op omkring arrangementet og vi fik lækker mad fra en nærliggende café, som også var gået all in på udsmykningen. Jeg kan varmt anbefale deres burger!Men til trods for vejret var der alligevel mange, som kom forbi for at støtte os, både "faste kunder", venner, bekendte, kollegaer og familie og det var virkelig skønt. Så vi et pænt resultat og kunne stolte donere 4125 kr. til kræftens bekæmpelse og håber vi på lidt bedre vejr næste år, hvor vi forhåbentlig ses igen!

Kommentarer

Andre har også læst