Gå videre til hovedindholdet

Sommerferie...

Ligesom mange andre ude i det ganske land, nyder jeg ferie lidt endnu... 

Vi køre på sidste uge og på mandag går det igen løs for både Elias og jeg. Theresa har lige et par dage hjemme, inden hun på onsdag starter i den nye børnehave. En dag vi alle venter med spænding! 

Ferien er blevet brugt på nogle små ture hist og her, en meget vellykket tur til Legoland sammen med farmor og farfar, nogle dage på bondegårdsferie hos bedstemor og bedstefar og denne uge er blevet brugt på projekter herhjemme.






Vi har haft rigtig meget tøffetid. det har været tiltrængt men også ret hårdt ment på den måde, at Elias ikke rigtig kan have tøffetid af sig selv. Han skal hjælpes i gang og vi bliver nødt til at planlægge, hvad han skal bruge sin tøffetid på, ellers går han helt i baglås. Det er specielt rigtig hårdt, når tøffetid ikke kun må bruges med tablet. Men så er det godt, at vi fik badebassinet med hjem nede fra bedstefar og bedstemor! Det bliver flittigt brugt i disse dage, specielt da vi har hørt en lille fugl synge om, at vores foretrukne badested på østkysten er blevet invaderet af brændmænd... 


Vi er ikke så meget for at bade ved vestkysten - vandet er for voldsomt og brusende, men vi bliver nok nødt til at aflægge Blokhus et visit - bare en enkelt gang inden ferien er slut...

Dagene er gået enormt hurtigt og jeg vil skynde mig at nyde hvert et minut af ferien, som er tilbage, så indtil vi ses ved igen - rigtig god sommer derude!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh