Gå videre til hovedindholdet

Fødselsdagsgaver og Fars Dags gave

Maj måned bød på et par fødselsdage i vores familie. Min bror og hans kæreste fylder begge år i maj og der skulle selvfølgelig gaver til. Jeg vil også lige dele den rigtig fine Fars Dags gave, som vi købte til vores far i år.

Min bror havde ønsket sig en kogebog af Gordon Ramsey, som er udsolgt fra forlaget. Så måtte jeg på jagt efter et fint brugt eksemplar, som jeg var så heldig at finde gennem DBA. Min plan var, at sammen med kogebogen skulle han have lækre ingredienser, som han kan bruge i madlavningen. Pakken kom til at se sådan ud:


Jeg fik desværre ikke taget billede af gaven til min svigerinde, men hun fik en fin lille flaske Rosé, mandler overtrukket med hvid chokolade og en bog om kriminal- og drabssager igennem Danmarks historie. Men jeg fik taget billede af den fine gavepose, som jeg syede til formålet. Jeg er simpelthen blevet så glad for konceptet med gaveposer - det er bare hyggeligt og så kan poserne bruges til alt muligt andet efterfølgende...


Jeg ved ikke med jer, men hvert år, har jeg problemer med at finde på en god gave til min far i Fars Dags gave. I år ville jeg gerne finde noget specielt og hvad giver man lige manden, der har alt? Jeg kan huske, at jeg, for noget tid siden, så et indslag i tv'et om et firma nede i Kerteminde, som lavede chokolade i de vildeste former, som lignede the real deal. Jeg foreslog det for min bror og heldigvis var han med på idéen.



Jeg er blæst bagover og det er jo bare det lækreste kvalitetschokolade, der bruges. Min far blev rigtig glad for gaven, for til trods for hans sukkersyge, så kan han godt spise små mængder af god kvalitetschokolade. Jeg skal også lige huske at sige, at jeg ikke på nogen måde er betalt for denne anbefaling eller hyret til at lave reklame for firmaet. Jeg har selv købt og betalt gaven og det er ene og alene min begejstring, jeg gerne vil dele med jer.

Hvad fandt du på til Fars Dags gave i år og har du også altid udfordringer på den front?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh