fredag den 18. december 2009

Jul og sne i Nørresundby

Der er sket fantastisk meget den sidste uges tid... Det er næsten helt uoverskueligt, men det har næsten alt sammen været godt! Ugen startede lige med at jeg fik fyrret 3 ansøgninger af sted til stillinger allesammen beliggende i Sønderjylland med den overbevisning, at min kære mand nok skulle gå gennem prøverne til at komme ind på officersskolen. Tirsdag vågnede vi op til det mest fantastiske snevejr! Det var bare SÅ smukt og jeg stod ved busstoppestedet helt alene den morgen og sneg mig lige til at tage dette billede... 


Busserne var underligt nok ikke forsinkede og da jeg mødte ind i praktikken fik jeg lidt arbejde sendt op til mig nede fra min kære veninde, som jeg kunne hjælpe hende med - det gik hele dagen så med og om aftenen skulle jeg så sende manden af sted til Sjælland. Jeg pakkede hans taske med jumbo-bog og sandwich og hentede ham herefter på arbejde. Da jeg havde sendt ham godt af sted tog jeg hjem og fik bagt kage og lagt en anden kage sammen, som skulle bruges til gave ude i praktikken. Onsdag tidligt på dagen ringede manden hjem og fortalte, at han var på vej hjem, for han var ikke gået igennem de fysiske prøver desværre... Så jeg fik min mand hjem en hel dag tidligere end ventet, men det var ærgerligt, så nu går vi begge to arbejdsløse herhjemme også - ligesom det er sagen i andre familier her i det nordjyske...  Vi håber at det nye år bringer et rigtig godt job til os begge! Onsdag aften skulle der handles lidt ind og kagen til praktikken skulle gøres færdig - hvilket den blev lidt i midnat og her er resultatet: 
Torsdag skulle den så slæbes med i bussen og jeg har til vane at lave rimeligt tunge kager, så mine arme var færdige, da jeg kom ud på AX2mobile med kagen... men hold op den fik mega god feedback og det er jeg bare super stolt over! Torsdag morgen fik jeg også lige smidt en hasteopgave på bordet, som jeg først var færdig med til frokost og så var jeg bare bombet! Tog dog først hjem ved 15.30 tiden og skulle så hjem og bage brød i lange baner til julefrokosten i dag! 

I dag fredag begyndte jeg dagen med at pille julepynten ned på kontoret, som jeg havde haft med og det var jo så min sidste dag i praktikken og drengene havde besluttet sig for at jeg skule introduceres til sushi... jeg brugte lige formiddagen på at kigge på lidt kontrakter og da jeg begyndte at rydde op og lukke ned for computer og det hele, så hev de lige 2 flasker vin frem sammen med en anden pakke - det skulle jeg have af dem... Det var så en gaveæske med kusmi te! Det var bare så flot en gave og en kæmpe overraskelse! Ikke nok med det, så skulle jeg heller ikke betale for frokost! Har indtil videre haft en dejlig dag og jeg er sikker på den fortsætter for om blot et par timer er jeg på vej til julefrokost sammen med mine dejlige venner, så jeg må hellere få beautifiseret mig lidt inden det... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...