Gå videre til hovedindholdet

1 år skal fejres med manér

Ja, nu er min egen 1-årig jo blevet fejret med pomt og pragt og der er berettet vidt og bredt om det her på bloggen, så det er sjovt nok ikke hende det skal handle om i dette indlæg...

Nææ... Jeg har nemlig været så heldig, at Isabellas forældre bad mig om at lave hendes fødselsdagskage efter jeg havde overleveret dåbeskagen til dem - frejdig sprang jeg til uden det mindste begreb om, hvad der ville være i vente samtidig.

Jeg havde jo forestillet mig, at vi på nuværende tidspunkt ville være flyttet for længst fra vores gamle lejlighed og ikke stå midt i flytterod, men der tog jeg grueligt fejl, for det er lige hvad vi gør! Står i flytterod til halsen og jeg skulle lige præstere den her kage, som bestemt også skulle leve op til dåbskagen...

Jeg begyndte i nogenlunde god tid med pynten og så gik det ellers slag i slag som det plejer... Jeg skulle lige klare kage, arbejde og flytning på én gang, men man er vel mester i multi-tasking!

Her er så pragteksemplaret, som fødselsdagsbarnet fik overrakt lørdag formiddag i kolonihaven - en 1-årig prinsesse værdig?


Kagen bestod af:
Drømmekagebunde farvet lyserøde med pastafarve
Chokoladefyld af Rittersport med yoghurt/jordbær
Smurt op med IMBC
Overtrukket og pyntet med Satin Ice fondant og Renshaw sugarpaste.

Hvem der bare fyldte 1 år igen...


Kommentarer

  1. Hvor er den flot! Tænk at blive fejret sådan, på sin fødselsdag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :D Jah, det kunne jeg også godt tænke mig ;)

      Slet
  2. Den er bare så flot! Hvor er du bare nøjagtig med alle detaljerne!

    Det er godt klaret samtidig med at du har job og flytterod og alt det andet samtidig! Respekt herfra!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak søde Anita :D Jah, det har været noget af en omgang og det tror jeg heller ikke jeg gør en gang til...

      Slet
  3. Det må man sige, rigtig tøsefin.

    - Anne

    SvarSlet
  4. Wow! Og arbejde/flytning samtidig. Tsk tsk - multitasking er vist ikke ordet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha tusind tak Liv :D Mon det så hedder opgave jonglør i stedet? ;)

      Slet
  5. Hvor er den bare fin! Den står jo snor-lige!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak søde :D Synes også selv jeg slap rigtig godt fra det ;)

      Slet
  6. Åh hvor er den sød! Du kan bare det dér.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  7. Den er i hvert fald en 1-årig værdig - hvor er du god! Kagen er virkelig flot og detaljeret!

    SvarSlet
  8. Hvor er den blevet flot!!! Det er altså imponerende så dygtig du er blevet!

    Heldigvis så er Lille A sommer barn, og jeg skal bare ikke jonglerer fondant i Juli, så jeg slipper for at støve færdighederne af. Selvom jeg godt kan savne kreativiteten ind i mellem. Smuk smuk kage!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak sødeste :D Jah, tænk sig hvordan det så ud for bare 5 år siden og jeg måtte udførligt guides igennem kagebagningens ædle kunst af en mere erfaren kreatør og jeg må sige du gav mig så gode fif, at de stadig hænger ved :D
      Så tak til dig! Jeg håber du selv får tid og overskud til det kreative igen på et tidspunkt, for det ville være en skam, hvis dine evner skulle gå uset hen!

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo