Gå videre til hovedindholdet

Glædelig bagjul

NUL... Så mange indlæg har jeg fået skrevet i december (altså indtil nu...) 17 julekort er sendt ud og 9 er kommet retur. 5 arveklokker hænger på juletræet, der når helt til loftet og sådan cirka 1000 er antallet af gange, jeg har jagtet ungerne rundt efter at de har nappet julepynt (kugler, hjerter og julestokke) fra træet!
Jeg er desværre blevet et job fattigere, men mange bekendtskaber rigere. Jeg har deltaget i min første forælderkaffe i både dagpleje og børnehave og forsøgt at skabe en stille og rolig næsten forudsigelig jul for børnene. Rutiner er blevet fulgt, anden og risalamanden blev spist og i dag fik min mand og jeg endelig to timer alene sammen i en mørk sal i selskab med 13 dværge, en hobbit og en drage med afslutningen på en episk fortælling.
I morgen får vi besøg af mere familie og først på mandag skal manden min på arbejde igen og så er det nytår lige om straks...
Og med den lille smøre vil jeg ønske jer alle sammen rigtig godt nytår og håber på at 2015 bliver et spændende år også på bloggen...

Kommentarer

  1. Glædelig jul til dig og din familie. Jeg er imponeret over at du har nået at skrive så mange julekort - der har jeg et rungende nul :-) Nytårskort er det nye sort!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Anne :D Jamen julekortene er en prioritet hos mig, da jeg nærmest er flasket op med traditionen at sende håndskrevne julekort. At jeg så også selv har lavet de fleste af dem, det er en større præstation ;) Nytårskort er da også en rigtig god idé, så kan man ønske alle held og lykke med deres forsæt :D

      Slet
  2. Kæreste Agnethe. Glædelig jul og velsignet Nytår til dig og dine. Tak for ordene det blev til, kreationer og billeder som du har delt. Må året der kommer blive til glæde og gavn og ikke så meget til savn. Kh S

    Ps. Det er jul fra d. 25/12 - 6/1, så der er ikke noget der hedder bagjul, det er bar jul ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Sødeste S.
      Tusind tak skal du have for dine altid varmende ord og forståelse! Jeg ønsker ligeså for du og din familie og så juler jeg lidt videre nogle dage endnu ;)
      Kram!

      Slet
  3. Billedet viser en brugt jul på den gode måde - synes jeg.
    Godt nytår ♡

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe tak - jeg synes godt nok det ligner kaos! :D Men tak og i lige måde :D

      Slet
  4. Rigtig glædelig jul endnu en gang. Det lyder til at have en skøn og hektisk omgang :o)

    SvarSlet
  5. Tusind tak søde! Det har været op og ned og rundt omkring, men jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg havde nydt bare lidt af det :D

    SvarSlet
  6. Hobitter og alskens godt folk, er bare godt selskab - godt nytår til jer :D

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har du så evigt ret i Anne og tusind tak :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh