mandag den 17. august 2015

Hvad har Brandmand Sam og Sigurds Bjørnetime tilfælles?

Jo ser du - de har for nylig delt kageplads herhjemme hos mig...

En af pigerne fra min mødregruppe har to børn, der har fødselsdag ret tæt på hinanden og derfor besluttede de sig for at holde fælles fødselsdagsfest for de små poder. Forståeligt nok - jeg havde nok gjort det samme, hvis jeg var i hendes sted...

Sidste år lavede de samme stunt og der stod jeg også for at kreere fødselsdagskagen - et lille mesterværk, som jeg endte med at være pænt stolte over. Dengang kunne de små enes om, hvilket tema der skulle være på kagen - det kunne de så ikke i år...

En udfordring til mig, skal jeg hilse at sige!

Dicte ønskede sig en kage med Sigurds Bjørnetime og Arthur var mere til Brandmand Sam... Nå ja, man må da sige, at jeg så kunne øve mig i at modellere figurer om ikke andet... Jeg var sat seriøst på prøve, men resultatet blev da nogenlunde hæderligt...

Et styks delekage mellem Sigurds Bjørnetime og Brandmand Sam


Dictes kagen...Og Arthurs kage...Personligt synes jeg ikke det er en af mine bedste kager... Jeg skal seriøst øve mig noget mere i det der modellering for at det bliver helt godt.

Modtagerne var dog vældig tilfredse og hvad kan man så ønske sig mere...

Huskede jeg at nævne, at de her varme sommermåneder er et helvede, når man er kagebager på 1. sal????

Kagen indeholdt lyse bunde med jordbærmousse imellem. Kagen er overtrukket med Satin Ice fondant og pynten er lavet af sugarpaste. Teaterscenen fra Sigurds Bjørnetime er sat sammen af firkantede riskager, der er overtrukket med fondant.

4 kommentarer:

 1. Den er virkelig blevet flot Agnethe!

  SvarSlet
 2. Den er så flot - men nu aner jeg heller ikke så meget om kagebagning. Ideen med at dele kagen op er rigtig god, og selv om det er to forskellige sider, matcher farverne, og jeg synes, den fremstår som en helhed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord Anita :D Er virkelig glad for, at andre kan se helheden i det jeg har lavet - det er min største frygt, når der skal laves sådan en kage - altså at det ikke hænger sammen! Det må helst ikke se forstyrrende ud jo :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...