Gå videre til hovedindholdet

Pludselig var det jul og så var den væk...

Ja, det er ikke meget, jeg har fået berettet om julen herhjemme i løbet af december. Tiden har været godt brugt på alt det, der høre julen til og så tager den ene dag jo den anden...

I dag blev julen pakket tilbage i kasserne og gemt væk. Det er gået alt for hurtigt i år - jeg synes næsten ikke, at jeg har nået at føle julen og det eneste julehjemmebag, jeg har fået i år er den min mor troppede op med først på måneden.

Jeg har besluttet at sådan skal det ikke være næste år. Der vil jeg føle julen, som jeg plejer. Have tid til at fordybe mig i julesysler og nyde julens smag. Men inden jeg siger helt farvel og tak til julen 2015, skal der lidt stemningsbilleder...


Årets juletræ - det hjalp Elias rigtig meget til at visualisere, hvor længe han skulle vente på juleaften og så drysser det slet ikke! 



De obligatoriske...


Årets julekort fra Familien Thorsen... 


Glæder mig over den smukke samling af julekort, jeg har modtaget i år. Jeg har en lille tilståelse - i samlingen står der ét kort, hvis afsender endnu ikke har fået den årlige julehilsen. Det er der en rigtig god grund til og det bliver til en nytårshilsen i stedet...



Årets hjemmelavede julepynt. Theresa kom hjem fra legestue med den fine nisse-selfie og selvfølgelig ville Elias også lave nisser. I gang med saks og lim og vi blev to nisser OG to rensdyr rigere...


De smukke arvestykker, som jeg nu er den heldige ejer af - fra en stærk, enestående kvinde, som vi desværre måtte tage afsked med først på året. Hendes ånd lever videre i de skønne minder, hun har givet os.


Og til slut et lille fraklip fra vores lille hjemme-photo shoot til årets julekort.

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Tak fordi i har læst med og kommenteret, selvom der til tider har været langt mellem indslagene her på bloggen. Jeg håber i stadig vil følge med i 2016 - jeg vil i hvert fald gøre mit for at holde gang i bloggen og husk i også kan læse med på familiebloggen, hvis i har lyst...

Kommentarer

  1. Rigtig godt nytår til dig og dine søde Agnethe. Kan kun sige at jeg er helt enig i det med julen, her er den også sust forbi uden nærmest at være ankommet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ihh altså, hvad er det også for en uorden! Rigtig godt nytår Karin - jeg håber i kom rigtig godt ind i det nye år og tak for det gamle :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo