Gå videre til hovedindholdet

Jeg ønsker mig....

Det har Elias brugt rigtig meget tid på at tænke over lige siden juleaften var overstået. Det næste han kunne se frem mod var sin fødselsdag, og det betød endnu flere gaver! Elias er en dreng, der er RIGTIG glad for gaver (også for at give dem) og det er uanset størrelse og hvad det er. Så længe det bare er en gave til ham...

Det har været ensbetydende med, at hver gang den kære dreng har set et eller andet nyt i en legetøjstest video på YouTube, så er det da lige røget oveni hatten på ønskesedlen. Vi har ikke været så gode til at få skrevet det hele ned, men nogle ting er blevet skåret ud i pap, så det ikke behøver at komme på en liste:

Jeg ønsker mig: Pingvinspil, en rumraket, en lommelygte.....

....og en ko...

Øhhmmm okay min dreng... hvor foreslår du så lige vi skal have den henne, på altanen???


Kommentarer

  1. Gode ønsker!! Og Jeg kan da bestemt godt forstå han vil have en ko! De er så søøøde!
    Ida holder sig til lidt mindre dyr. Hun har ønsket sig en ugle siden hun holdt en stor ugle på armen sidste sommer ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Altså jeg kan godt se fordelen ved at have sinoget egen ko men ikke på altanen ;-)
      Årh det ville også være max sejt at have sin egen ugle - sådan lidt Harry Potter artigt :-)

      Slet
  2. Hehe, jeg kommer helt til at tænke på lillebroren i årets julekalender på TV2 ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Uhh den har jeg ikke lige fulgt med i :-) Men Elias er ret overbevist om at en ko er vejen frem ;-)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh