tirsdag den 23. februar 2016

Det der fastelavn - del 1...

Det kan godt give en lidt sved på panden, når nu man insistere på, at lave udklædningen selv og sætter sig den begrænsning, at mestendels af materialerne skal være fra det allerede bugnende lager...

Elias havde lidt svært ved at bestemme, hvad han helst ville klædes ud som i år. Så da vi gik fra Spiderman til en dinosaur , måtte jeg lige synke en ekstra gang. Han endte (til mors lettelse) på Peter Pan!

Heldigvis var det eneste, jeg måtte ud og have fat i, en omgang grøn filt og fjern til hatten.
Først havde jeg fundet en gammel oversized t-shirt som jeg så begyndte at klippe til og sy mindre. Jeg fik dog prompte at vide af den unge herre, at det slet ikke så rigtigt ud - så måtte jeg jo starte forfra...

Jeg gik i gemmerne og fandt en mørkegrøn bluse jeg havde pillet fra hinanden for længe siden. Den var perfekt! Frem med et blusemønster så størrelsen kunne blive ordentlig og en halv time senere stod jeg med en fin Peter Pan bluse... Et stykke anoraksnor udgjorde et bælte og farmand gik i gang med at fabrikere en dolk af pap med skæfte!


Bukserne er fra H&M - dem havde vi i skuffen i forvejen...

Og så til den fine hat - her blev Pinterest min redning. Jeg fandt en god udførlig tutorial og mønster, klip, klip, klip, to minutter ved symaskinen og fem minutter med limpistolen og vupti en hat!


Pludselig priser jeg mig lykkelig for, at det ikke var Kaptajn Klo valget faldt på...

2 kommentarer:

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...