tirsdag den 15. november 2016

3 år...

Nu er det efterhånden ved at være nogle måneder siden, men jeg har slet ikke fået fortalt om Theresas fødselsdag - det går virkelig ikke!
16. august fyldte den lille spradebasse 3 år og vi fejrede faktisk hendes fødseldag over et par omgange. På selve dagen, havde hun og jeg en dag hjemme, hvor hun skulle forbi lægen til 3 års undersøgelse: 96,5 cm høj og flotte 15 kg - det går alt for hurtigt med hende - før jeg får set mig om er hun teenager!

Den unge dame har endnu ikke rigtig noget at skulle sige omkring planlægningen, så jeg har frie hænder lidt endnu. Hun er noget så glad for My Little Pony, så temafesten blev bygget op omkring det. Da hun fyldte 2 år blev det til en Minnie Mouse fest .

Havde jeg haft lidt bedre tid, var der nogle detaljer, der var blevet lidt anderledes, men begge fester var en succes og Theresa var glad. Så mission fuldført!


Vi besluttede os for den nemme løsning med at servere brunch og så var der selvfølgelig kage (som får et indlæg for sig selv), lyserøde marengskys og flødeboller til eftermiddagskaffen inden festens afslutning...


Alt i alt nogle rigtig skønne fødselsdagsfester - det er slet ikke så slemt at blive 3 år...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...