Frozen fødselsdagskage

Så kunne jeg ikke komme uden om det mere... Jeg har ellers forsøgt at skubbe det tema foran mig så længe som muligt - altså ikke fordi jeg ikke bryder mig om Frost, men fordi jeg har set hvilke kunstværker, der er blevet produceret med baggrund i dette tema. Jeg har følt mig ret så intimideret af alt den brug af isomalt og modellering af de fine prinsesser...

Da en kollega så spurgte, om jeg ikke nok ville hjælpe med kagen til hendes datters 4-års fødselsdag og gerne med Frost tema, så kunne jeg jo dårligt sige nej. Så jeg søgte højt og lavt efter løsninger, jeg kunne lade mig inspirere af, som ikke indebar alt for avanceret modellering eller brug af isomalt!

Så jeg forsøgte mig med en gengivelse af de kendte og elskede prinsesser og resultatet blev bedre end forventet...Og det endelige resultat: 
Ud fra modtagerens reaktion, da kagen blev hentet, så gik den rent ind!

Theresa var også i bagehumør den weekend, så hun havde også lavet sin egen kreation ved siden af mor, som hun selvfølgelig også gerne ville vise frem...


Kommentarer

 1. Hvor den flot!
  Og Theresas kage er også bare så fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Ann :)
   Jah ik, hun var også bare mega stolt af den kage! :)

   Slet
 2. Hold da op hvor er den da bare sindssygt flot 👏 det kan være jeg smugkigger til din næste gang der igen bli'r ønsket Frost fra datteren. Skønt at Theresa også vil være med. Den er da også bare rigtig fin ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :D Det holdt også hårdt synes jeg, det er sgutte så nemt det modellering! Ja, det er fantastisk at hun gider, men jeg tror nu begge børn har taget min kreative side til sig og nyder at hygge med det og så er der jo noget lækkert at spise i sidste ende ;)

   Slet
 3. Sikke nogle fabelagtige kager - bage to! Jeg synes du er sluppet rigtig godt fra modelleringen af Anna og Elsa, og Olaf sidder lige i skabet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde! Både mor og barn var også ret stolte ;) Ja Olaf var faktisk den nemmeste at lave - han er jo næsten bare firkanter og rektangler ;)

   Slet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst