Gå videre til hovedindholdet

Frozen fødselsdagskage

Så kunne jeg ikke komme uden om det mere... Jeg har ellers forsøgt at skubbe det tema foran mig så længe som muligt - altså ikke fordi jeg ikke bryder mig om Frost, men fordi jeg har set hvilke kunstværker, der er blevet produceret med baggrund i dette tema. Jeg har følt mig ret så intimideret af alt den brug af isomalt og modellering af de fine prinsesser...

Da en kollega så spurgte, om jeg ikke nok ville hjælpe med kagen til hendes datters 4-års fødselsdag og gerne med Frost tema, så kunne jeg jo dårligt sige nej. Så jeg søgte højt og lavt efter løsninger, jeg kunne lade mig inspirere af, som ikke indebar alt for avanceret modellering eller brug af isomalt!

Så jeg forsøgte mig med en gengivelse af de kendte og elskede prinsesser og resultatet blev bedre end forventet...



Og det endelige resultat: 




Ud fra modtagerens reaktion, da kagen blev hentet, så gik den rent ind!

Theresa var også i bagehumør den weekend, så hun havde også lavet sin egen kreation ved siden af mor, som hun selvfølgelig også gerne ville vise frem...


Kommentarer

  1. Hvor den flot!
    Og Theresas kage er også bare så fin!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak søde Ann :)
      Jah ik, hun var også bare mega stolt af den kage! :)

      Slet
  2. Hold da op hvor er den da bare sindssygt flot 👏 det kan være jeg smugkigger til din næste gang der igen bli'r ønsket Frost fra datteren. Skønt at Theresa også vil være med. Den er da også bare rigtig fin ❤

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :D Det holdt også hårdt synes jeg, det er sgutte så nemt det modellering! Ja, det er fantastisk at hun gider, men jeg tror nu begge børn har taget min kreative side til sig og nyder at hygge med det og så er der jo noget lækkert at spise i sidste ende ;)

      Slet
  3. Sikke nogle fabelagtige kager - bage to! Jeg synes du er sluppet rigtig godt fra modelleringen af Anna og Elsa, og Olaf sidder lige i skabet!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak søde! Både mor og barn var også ret stolte ;) Ja Olaf var faktisk den nemmeste at lave - han er jo næsten bare firkanter og rektangler ;)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh