Tak til 2017 - Velkommen 2018Instagram fortæller mig, at dette har været årets 9 mest likede billeder på min profil. Det vidner om en stor kostomlægning og at der ikke er blevet bagt så forfærdeligt mange kager - eller andet for den sags skyld...

Vægten siger minus 8 kilo siden slut maj, jeg er stolt, men ikke helt tilfreds, så i året der kommer, skal jeg lige have taget hånd om de sidste kilo og fundet en god måde at tone min krop på, som ikke indebærer løb eller underlige positurer, som kun balletbørn kan mestre... I og med vi bor på 1. sal og jeg afskyer fitness centre, så er hverken zumba (som jeg ellers er stor fan af) eller en tur i træningscenter muligheder for mig. Umiddelbart overvejer jeg at genoptage Pilates... Så mange underlige positurer indeholder det heller ikke og det har vist sig godt for min hypermobilitet... Andre gode forslag er velkomne!

2017 har også budt på et intet mindre end fantastisk jobskifte. Jeg har fået kam til mit hår og mere til og ved i hvad? Jeg ELSKER det! Jeg elsker, at jeg bliver udfordret på så mange forskellige niveauer og jeg glæder mig virkelig meget til at se, hvor 2018 kan bringe os hen...


Dog har 2017 ikke kun har været rosenrød. Vi har også haft vores kampe med børnehave og problemer med lejligheden. Derfor er vi også ekstremt glade for, at Elias begyndte i skole i sommer og at det var en kæmpe succes. Det var tiltrængt og han er SÅ godt skoleplaceret! Vi har også siden forsommeren været skrevet op i en boligforening og venter lige nu på svar fra 2 tilbud på rækkehuse i Vodskov, hvor vi rigtig gerne vil flytte ud. Så vi krydser fingre for, at 2018 endelig bliver året, hvor vi kommer videre på boligfronten.

Når jeg kigger tilbage på bloggen i år, så er det kun blevet til sølle 41 indlæg, færre besøgende og kommentarer end nogensinde. Men jeg vil gerne sige jer tak, fordi i læser med også selvom jeg ikke har været den mest aktive blogger igennem året. Jeg tror og håber på, at det ændre sig i 2018, Jeg er i hvert fald ikke færdig som blogger!

Og med det vil jeg ønske jer alle et rigtig godt nytår og jeg håber, at vi ses i 2018.

Kommentarer

 1. Godt Nytår til dig og dine Agnethe.
  Hvor er det dejligt at læse at skolen har været det helt rigtige sted for Elias. Krydser fingre for at I snart kan flytte teltpælene lidt mod nord, det må gøre hverdagen med skole lidt lettere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Karin :)
   Det har også været en byrde, som er løftet fra vores skuldre med skolen. Selvom der stadig er udfordringer, så bliver det nu helt anderledes og bedre håndteret end før...
   Tak for de krydsede fingre, vi håber også at det bliver snart og det vil bestemt gøre hverdagen noget lettere, hvis vi alle kunne rykke derud :)

   Slet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst