Gå videre til hovedindholdet

Maskinen står stillle...

Der har simpelthen ikke været ro (eller plads) til at finde maskinen frem og få lavet alt det jeg gerne vil til ungernes sommergarderobe endnu, men jeg håber det snart kommer...

Men der er vidst stadig nogle få ting, som jeg endnu ikke har fået vist frem herinde, som røg igennem maskinen inden vi flyttede og med al den stilhed, så griber jeg lige muligheden for at gøre det nu!

Huer til både gave og til ungerne selv

Lækker vamset trøje til Elias

Endnu en blød trøje til Elias
I februar måned var jeg godt i gang med at rydde ud i gemmerne og jeg faldt over en ældre strikketrøje, som jeg har fået af min svigermor på et tidspunkt. Jeg har aldrig rigtig fået den brugt fordi den var lidt for stram over barmen, men har gemte den, for tænk nu hvis...

En dag så jeg en re-fashioning video på Facebook om at sy en bluse om til andre ting og det slog mig, at jeg kunne forsøge mig med det samme på denne trøje. Muligheder frem for begrænsninger og frem med saksen!





Det blev til vanter til mor og datter, halsedisse til Theresa og så mangler jeg at kante ærmerne og så har jeg et par lækre benvarmere til efteråret... Og sådan blev den ged barberet og en trøje fik nyt liv!

Kommentarer

  1. Det ser virkelig godt ud!
    Smart måde at bruge en gammel striktrøje!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak søde 😊 Ja jeg synes det ville være synd og skam hvis trøjen skulle gå til - den er jo i lækker uld og det er svært at skille sig af med!

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh