Status - mere end ét år med LCHF

Egentlig rigtig dårlig stil at lave sådan et indlæg lige efter sommerferien, hvor jeg har spist mere is end nogensinde og endda dristet mig til at spise rigtig pasta og brød for første gang i over et år!

Men lige netop de ting minder mig kraftigt om, hvorfor jeg for over et år siden valgte at omlægge min kost. Maven har reageret på det groveste på mine udskejelser, så der kommer til at gå meget lang tid inden jeg gør det igen!

Nuvel en status over tiden gået... Jeg har trawlet mine billeder igennem, for at kunne vise jer et "før/efter" billede - altså nu-billedet har jeg jo styr på, men før-billedet har vist sig meget mere tricky! Jeg er åbenbart overhovedet ikke god til at få taget billeder i helprofil af mig selv!

Det tætteste jeg kommer på er et billede af mig selv i en oversize bluse tilbage fra juni sidste tror jeg det er. Se venligst bort fra fjogede udtryk!


Nu hvor jeg sidder og kigger, så kan jeg ikke selv se den store forskel udover, at jeg lige er kommet i en lidt mere kropsnær kjole end jeg turde tage på sidste år... Men selvom jeg ikke kan se en forskel, så kan jeg føle en kæmpe forskel.

Før jeg ændrede min kost havde jeg tit ondt i maven efter at have spist bl.a. rugbrød til frokost eller gulerødder som snack. Jeg var altid lettere oppustet og følte mig meget træt og lav på energi generelt. Det har ændret sig markant. Jeg har ikke længere ondt i maven, når jeg spiser mad. Kun hvis jeg en sjælden gang vover mig til at spise lidt brød, pasta, kartofler eller lignende (eller for mange is!) så kan jeg mærke straffen noget så grusomt med mavepine, hovedpine eller oppustethed og det alene er nok til, at jeg ikke spiser det igen. Jeg får lige en reminder om, hvorfor jeg stoppede med at spise det!

Så selvom jeg begyndte eventyret (eksperimentet) med et ønske om vægttab, så er det ikke længere den primære årsag til at jeg hænger i. Jo det ville da være rart, hvis de sidste overflødighedskilo også forduftede, men det betyder ikke så meget for mig mere. Vægten siger -8 kg (måske lidt mere, har ikke vejet mig længe) siden opstart sidste år og det kan da om noget mærkes på garderoben, som nu også er ved at blive udskiftet. Yay endnu en fordel ved LCHF!

Vil jeg gå tilbage på min gamle kost? Aldrig i livet! Til gengæld har jeg planlagt, at jeg til efteråret vil melde mig til Zumba, så resten af min krop også kan få det godt... Så må vi se om det bliver ved de gode intentioner eller jeg får taget mig sammen og forsøger at gøre endnu mere godt for mig selv...

Kommentarer

 1. Dejligt at du har det så godt med din nye stil. Er det en decideret fødevare allergi du har, eller ikke noget konstateret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Karin :) Jeg ved det faktisk ikke, for jeg er aldrig blevet testet. Jeg har nu heller ikke nogen intentioner om at skulle testes, fordi jeg jo bare lader være med at spise det, som min krop får det dårligt af...

   Slet
 2. Hvor er du bare mere end sej! Godt gået

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg