Nu er vi 3 uger inde i det nye år og bloggen har ligget meget stille. Vi har været syge!
Det startede allerede mellem jul og nytår, hvor jeg blev offer for en grim influenza, som strakte sig over næsten 14 dage. Elias gik ned med flaget nytårsnat og så tog vi ellers en omgang allesammen derefter på skift og det er faktisk først nu, at vi er ved at være nogenlunde ovenpå igen.
Samtidig har vi så skulle løbe til diverse møder i børnehaven, på psykiatrisk afdeling, jeg har haft virkelig travlt på arbejde, hvor der er sket afskedigelser og omstrukturering og generelt synes jeg faktisk ikke det har været nogen god start på det nye år! Møder i børnehave og på psyk skal jeg nok opdatere på senere, men det bliver på familiebloggen, hvor det høre hjemme.
Jeg har en masse kreative ting og sager, jeg skal berette om, men først lidt om vores nytårsaften, som bare var ganske stille og rolig til at begynde med.
Vi var bare os fire derhjemme, så vi havde pyntet fint op omkring bordet og besluttet os for lidt lækkert til aftensmaden. det var dog planlagt før jeg blev syg, så det var lidt hårdt at stå og lave med sygdom i kroppen. Det gik dog ok.
Til forret skulle vi have hvidløgsmarinerede hummerhaler med jordskokkechips og hjemmelavet mayo...
Jeg slap virkelig godt fra at lave de der jordskokkechips, men hummerhalerne skulle have marineret noget længere tid. De smagte dog udmærket...
Vi har de bedste ønsker, håb og forventninger til, at 2019 bliver et godt år uanset de nye udfordringer, vi står overfor.
Rigtig godt nytår!
Det startede allerede mellem jul og nytår, hvor jeg blev offer for en grim influenza, som strakte sig over næsten 14 dage. Elias gik ned med flaget nytårsnat og så tog vi ellers en omgang allesammen derefter på skift og det er faktisk først nu, at vi er ved at være nogenlunde ovenpå igen.
Samtidig har vi så skulle løbe til diverse møder i børnehaven, på psykiatrisk afdeling, jeg har haft virkelig travlt på arbejde, hvor der er sket afskedigelser og omstrukturering og generelt synes jeg faktisk ikke det har været nogen god start på det nye år! Møder i børnehave og på psyk skal jeg nok opdatere på senere, men det bliver på familiebloggen, hvor det høre hjemme.
Jeg har en masse kreative ting og sager, jeg skal berette om, men først lidt om vores nytårsaften, som bare var ganske stille og rolig til at begynde med.
Vi var bare os fire derhjemme, så vi havde pyntet fint op omkring bordet og besluttet os for lidt lækkert til aftensmaden. det var dog planlagt før jeg blev syg, så det var lidt hårdt at stå og lave med sygdom i kroppen. Det gik dog ok.
Til forret skulle vi have hvidløgsmarinerede hummerhaler med jordskokkechips og hjemmelavet mayo...
Jeg slap virkelig godt fra at lave de der jordskokkechips, men hummerhalerne skulle have marineret noget længere tid. De smagte dog udmærket...
Hovedretten bestod af lækre tournedos med bearnaise og ovnkartofler (for børnenes skyld). Det nåede jeg desværre ikke at få et billede af, men hold nu fast hvor de smagte godt!
Før desserten var min charmetrold her i hopla og havde lige fået fars slips på.
Desserten bestod af noget så enkelt som hjemmelavede flødeboller med kirsebærskum og godt for det, for vi kunne nærmest trille efter al det andet mad!
Da vi havde ryddet bordet, puttet børnene (ja de får ikke lov til at være længe oppe endnu.) og sat i opvaskeren, satte vi os i sofaen, tændte for Harry Potter og Fangen fra Azkaban og lod os rive med i den fortryllende verden lige ind til kort før midnat, hvor vi hev boblerne frem og skålede nytåret ind. Theresa blev vækket til at se fyrværkeri, som vi havde lovet. Vi havde været spændte på, hvor meget der ville være, når vi nu var flyttet, men vores naboer var virkelig gode til at skyde af, så vi havde meget smukt fyrværkeri at kigge på.
Ligesom sidste år blev kransekagen hjemmebagt, dog ikke sukkerfri. Men hold nu op den blev god!
Rigtig godt nytår!
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...