Gå videre til hovedindholdet

Tema fødselsdag - Super Mario

Ja nu er det godt nok et stykke tid siden, men i skal da ikke snydes for dette års første temafødselsdag herhjemme hos os.

I år har temaet været ret gennemgående, for det har strakt sig til fastelavnsudklædningen også. Jeg har bare været ret taknemmelig for, at det bare var Super Mario og ikke ham den kæmpe Bowser størstebarnet mente han skulle være.

Men først til fødselsdagsfejringerne. Som jeg har skrevet om før, så er vi nødt til at dele fødselsdagsfejringen over to dage. Både på grund af den sparsomme plads, men også for at tage hensyn til børnenes udfordringer med mange mennesker på ét sted.

Der blev pyntet behørigt op og det er utroligt, hvad man kan finde på Pintrest af pynt til at printe og samle selv. Ret skønt, hvis man ikke har de store penge at lave pynt for. Jeg fandt også skabeloner til hama perlepynt.





Hvert år vælger jeg enten at købe tallerkener eller kopper i tema og et enkelt stykke pynt og i år blev det så de fine tallerkener her og HAPPY BIRTHDAY pynten på væggen. Resten er printet, klippet og sat op med elefantsnot.


Kagen skulle jo også afspejle Super Mario temaet. Det var meningen, at der skulle have været en Super Mario figur på toppen, men den figur, som jeg troede Elias havde var blevet væk, så ingen figur på toppen i år...


Og selvfølgelig skulle temaet holdes, da han skulle have kage med til at dele ud i klassen.


Altså jeg må indrømme, at jeg gør det lige så meget for min egen skyld, som for ungernes skyld, for jeg ELSKER det! 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh