Gå videre til hovedindholdet

LCHF - nemme frokostforslag

Er jeg den eneste, der er udfordret af det her med at skulle arbejde hjemmefra? Det er faktisk ikke kun det med at skulle jonglere børnenes undervisning, underholdning og arbejde samtidig, der er en kende udfordrende for mig. Også frokostsituationen er yderst presset lige nu!

Jeg er vant til at have en skøn frokostordning, hvor jeg bare skal tage for mig af alle de dejlige sager. Nu er jeg hensat til selv at skulle fremtrylle et eller andet fantastisk OG nå at spise det på den 30 minutters frokostpause, jeg har til rådighed samtidig med at jeg også lige skal sørge for at resten af flokken herhjemme bliver bespist...

Det har altså sat min fantasi på prøve og jeg har ofte tyet til de meget nemme løsninger, som disse:

Varmrøget laks, scrambled eggs og grillpølser, peberfrugt og avocado

Den MEGET nemme: blødkogte æg, sprød bacon og avocado

Luksus æggekage - opskriften finder du på min IG-profil agnethegirl82

Hårdkogte æg, mayo, spinat, avocado og Slagter Lampes Sønderjyske Spegepølse 

Rest af kyllingeunderlår, spidskålssalat med tomater, agurker og dressing

Ovnstegt flæsk, peberfrugt, små tomater og avocado
Rest af ovnbagt laks med mandeldrys og citronpeber, grillpølse, agurk, tomat og avocado

Og som i nok kan fornemme er jeg MEGET glad for min blå tallerken fra IKEA og avocado...
Hvad er dine nemme frokostløsninger i denne tid?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...