Fødselsdagskage - regnbue og hjerter

Efter lang tids søgen efter kageinspiration på Pintrest sammen med fødselsdagsbarnet, besluttede hun sig for, at der både skulle være regnbuefarvede hjerter på kagen og en rigtig regnbue ovenpå.

Vi plejer at lave små kager, når vi får gæster, fordi vi er så få og der efter en ordentlig frokost ikke bliver spist særlig meget kage. Derfor er de også sjældent i flere lag. Den unge dame havde forelsket sig i en 2 lags kage af den virkelig høje slags, da vi kiggede kageinspiration igennem og den var virkelig smuk, men jeg vidste også, at hvis jeg lavede to lag, ville det tage os hele resten af ugen at komme igennem kagerester. Så jeg måtte gøre mit bedste for at forsøge at genskabe, det hun havde set sig varm på i mindre skala og med lidt prøven med hjertestørrelser, nåede jeg frem til denne sammensætning:


Mellemstørrelse hjerter på siden og en oprejst regnbue med navn på og noget, der skulle ligne skyer, men lignede begyndelsen på en iglo... Men Theresa blev rigtig glad og det var det eneste, der betød noget!

Kagen bestod af lyse bunde bagt efter denne opskrift og en lækker nutellaskum efter denne opskrift. Herhjemme skal vi helst ikke lave kagerne for kompliceret, når der er tale om børnekager - så vil de nemlig ikke rigtig selv spise andet end det, som kagen er "pakket ind" i. 

Den er overtrukket med fondant og pyntet med tal, sky, hjerter og regnbue lavet i sugarpaste.


Kommentarer

Andre har også læst