Gå videre til hovedindholdet

10 år...

Det skulle jo ske - vores lille dreng bliver så stor!

I dag fylder vores dejlige, glade, kloge, livsnydende dreng 10 år og jeg synes stadig det bare var i går, han lå på gulvet, som en skildpadde på sit skjold og baskede med arme og ben!

Det var jo meningen, at vi skulle have haft en masse familie på besøg og fejre den store dag, men når Corona kommer i vejen, må vi finde på alternativer. Fødselaren har holdt fri, så vi startede dagen med at spise pandekager til morgenmad og Facetime med farmor og farfar. 



Formiddagen gik med at afprøve fødselsdagsgaver og tale med bedstefar og bedstemor på Messenger og efter frokost stod den på Pokemon-jagt i nabolaget.





Det var en meget kold tur, selvom vi godt kunne mærke, at solen nu er begyndt at varme. Springvandet i vores lille branddam herude er helt frosset til af is! Friske og lidt forfrosne vendte vi tilbage i varmen. hvor der blev spist masser af fødselsdagskage og hygget med alt det Elias elsker mest.



Elias havde selv valgt, at kagen skulle være en Among Us kage og da jeg ikke havde det helt store overskud til at stå med en stor kage til os fire her midt på ugen, blev det den meget nemme løsning med chokoladekage med glasur... Jeg har lovet, at vi finder fondanten frem og laver en ny kage i marts, når vi forhåbentlig kan få lov at holder fest for familien.

Det skal lige siges, at den glasur var fin og glat, da jeg gik i seng i går, men kagen har åbenbart trængt til mere væske og suget det ud af glasuren...

Vi sluttede af med den 10-åriges favorit aftensmaden over dem alle - McDonalds Happy Meal og en hyggelig film. Jeg tror, han får nemt ved at falde i søvn i aften ovenpå alle dagens begivenheder...

Stort tillykke med fødselsdagen dejlige Elias!


Kommentarer

  1. Jeg kan slet ikke forstå, at Elias er blevet 10 år gammel :D Nu har jeg boet i Sverige i 10 år, hvor blev tiden af? :) Det lyder til, at han havde en rigtigt dejlig fødselsdag ^^

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har helt ret! Det er slet ikke til at forstå! Tiden flyver :) Han havde en skøn fødselsdag trods den ikke kunne fejres som normalt pga. Covid-19...

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh