Gå videre til hovedindholdet

Dukkeværelse - gør det selv...

 Meget kan man sige om YouTube, men det er altså også en uudtømmelig kilde til kreativ inspiration og jeg er blæst bagover af alle de kreative sjæle, der findes derude, som har lyst til at dele deres kreative evner med os andre.

Jeg ser ikke så meget YouTube, men det gør mindstebarnet og hun finder konstant nye kreative ting, som hun gerne vil have, vi laver herhjemme. Det er lidt en udfordring, når man ikke altid ligger inde med de samme materialer, som bruges i videoen og så er det om at bruge fantasien og anvende det man har på bedst mulig måde. Men nu har jeg generelt et stort lager af materialer til kreativt brug og jeg er ret god til at gemme tomme æsker og lignende, så vi har næsten altid et eller andet liggende...

Det fik vi også brug for, at Theresa så en video på YouTube med en DIY på et miniature soveværelse som kan bruges til dukker.

Vi gik i gang en lørdag og det viste sig at være en ret stor mundfuld, så vi blev slet ikke færdig, fordi vi brugte lang tid på at finde de rette materialer til det hele.


I påsken fik vi så endelig færdiggjort projektet og mindstebarnet var meget tilfreds med resultatet.


Det hele er lavet af en blanding af pap, små medicinæsker, toiletpapir ruller, sugerør, plastikperler, stofrester og mosgummi.
Til tapet er der brugt mønstret papir fra Søstrene Grene, almindeligt kopipapir og masking tape. Kunsten på væggene er klistermærker også fra Søstrene Grene.

Jeg må indrømme, at selvom det tog lang tid at lave, så var det super hyggeligt og vi fik mulighed for lidt kvalitets mor og datter tid... 

Så bare kast jer ud i det og brug hvad i har derhjemme. Det behøver ikke koste noget at være kreativ.Kommentarer

 1. Wow det er godt nok et flot resultat. I er vilde! Håber det giver en masse timers god leg også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Birgitte! 😊 Det har allerede været rigtig meget i brug!

   Slet
 2. Åh, jeg elsker Youtube så meget. Jeg bruger nok alt for meget tid på det. Jeg er blevet lidt interesseret i at teste at sætte sammen et mini dukkehus, men ikke helt fra grunden som I har gjort - jeg har mere kigget på denne type af model https://www.amazon.se/dp/B07RJGBGGJ/?coliid=I1G2MUK6A57DBA&colid=1QBWJEDRYMWKQ&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it hvor man selv skal lime det sammen. Jeg tænkte at det kunne se fint ud som pynt. :D Men det kunne være man skulle teste at lave et fra grunden :)(jeg bliver nok aldrig helt voksen ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil også sige, at hvis jeg lige falder over sådan nogle sy-tutorials eller kage/modellerings videoer, så kan jeg også blive fanget.
   Ihh hvor er det et fint dukkehus! Sådan et kunne være super fint som pynt - især kunne jeg bruge det til nisserne til jul!!! ;) P.S. det er nok ret sundt, at man aldrig bliver helt voksen - det hjælper i rigtig mange aspekter af livet :)

   Slet
  2. Ja, der findes så mange fine dukkehus på amazon.se, jeg vil gerne købe alle. :D Jeg har set, at denne Youtuber har lavet videoer på nogle af de dukkehuse man kan købe :) https://www.youtube.com/c/MiniatureLand/featured Hehe det tror jeg du har ret i :)

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo