Gå videre til hovedindholdet

Nyt fra symaskinen - del 16

Jeg kæmper stadig med, at tiden til mine hobbyer er ret sparsom og jeg har haft mange af projekterne her liggende længe i min sykurv. Samtidig er jeg lidt bagud med at vise jer det hele, men vi når jo nok det hele på et tidspunkt... 

De af jer, som følger med på min Instagram har sikkert set, at jeg er blevet færdig med nogle af projekterne, men nu tager jeg lige det størstedelen med her, så det er lidt af en blandet landhandel.

Først en samling af gaveposer




En julesok til gave (mønster fra Stoff og Stil)

Kjole med svaneskørt (mønster fra Stoff og Stil)

Baby-huer også til gave (mønster fra Poesy)

Dråbekjole (mønster fra Onion - mit bedste go-to mønster)

Stofmasker (mønster efter Sundhedsstyrelsens vejledning og link)

Angry birds t-shirt (Mønster fra Onion)

Frost 2 kjole (Mønster fra Jubel og Baluba)

Sporty grøn kjole (mønster fra Onion)

Som i nok kan se, er det mest tøj til mindstebarnet, der er blevet kørt igennem, da størstebarnet ikke er så vild med mors hjemmesyede tøj mere. Han er hyper følsom, når det kommer til tøj og tøjet skal gerne være blødt, for at han vil bruge det. Så jeg tror, at jeg holder mig til at at sy kostumer til ham...

I sykurven ligger der nu en sweatshirt til mig selv, endnu en kjole og en tunika til mindstebarnet og et par net, som jeg ikke kan tage mig sammen til at få syet sammen. Jeg håber på at der snart kommer mere energi og tid til at bruge foran maskinen inden havesæsonen for alvor tager fat og det bliver en velkommen tidsrøver...

 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...