Gå videre til hovedindholdet

Red velvet - så har jeg også prøvet det...

og hold nu op hvor smager den kage bar af INGENTING! 



Det er altså ikke for sjov, når andre siger, at den kage skal have fyld, som sparker seriøst røv, for bare at blive den mindste smule spændende og desværre mislykkedes mit ellers så velplanlagte fyld... Men kagen blev da lidt fin, hvis jeg selv skal sige det - for første gang har jeg prøvet at bruge stencils...


Undskyld den virkelig ringe billedkvalitet - jeg har desværre måtte aflevere det lækre lånte kamera tilbage, men lige om lidt har skattefar en stor pose penge til mig og gæt lige hvad de skal spenderes på...

Anyway, Red velvet skal prøves igen, for jeg har store planer om, at den skal være bund i min fødselsdagskage til min 30 års fødselsdag - så må jeg bare finde noget fyld, der kan imponere mere end den mørke chokolademousse med frysetørrede jordbærstykker gjorde...

Opskriften på Red velvet har jeg fundet hos Lene's kage-design - den var super nem at lave og er en god fugtig kage - det er kun smagen der halter lidt bagefter... Tak for en super opskrift Lene...

Kommentarer

  1. Ih, hvor er den fin :o) Jeg ville bestemt prøve med en cream cheese frosting - eller en mousse med samme "smag", for jeg tænker der nok er en grund til, at det er den man får på red velvet cupcakes?! Jeg har ikke selv prøvet at lave en kage med red velvet, men jeg elsker cupcakes'ne med den smag eller mangel på samme ;o)

    SvarSlet
  2. Tusind tak søde Camilla :D
    Jeg har kun hørt godt om cream cheese frosting, men jeg er ikke selv voldsomt vild med det og derfor må jeg bare finde et alternativ... Desuden nægter jeg at bruge en rød bærmousse i kagen også, for det bliver for meget rødt i rødt - var der nogen der sagde besværlig.... Nej da slet ikke ;)

    SvarSlet
  3. Jeg har revet marcipan i dejen, og det har smagt rigtig godt ...

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  4. Tak for tippet Marianne :D Så kunne det være, at det skulle afprøves...

    SvarSlet
  5. Personligt ville jeg også komme en smule mere kakaopulver i for at løfte smagen, og så godt med vanille :) Din kage er smuk!

    SvarSlet
  6. Tak for tippet Line :D Det vil jeg prøve - det virker knapt så drastisk, som at putte marcipan i... Det skal prøves næste gang :D og tak for roserne :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh