tirsdag den 20. marts 2012

Red velvet - så har jeg også prøvet det...

og hold nu op hvor smager den kage bar af INGENTING! 



Det er altså ikke for sjov, når andre siger, at den kage skal have fyld, som sparker seriøst røv, for bare at blive den mindste smule spændende og desværre mislykkedes mit ellers så velplanlagte fyld... Men kagen blev da lidt fin, hvis jeg selv skal sige det - for første gang har jeg prøvet at bruge stencils...


Undskyld den virkelig ringe billedkvalitet - jeg har desværre måtte aflevere det lækre lånte kamera tilbage, men lige om lidt har skattefar en stor pose penge til mig og gæt lige hvad de skal spenderes på...

Anyway, Red velvet skal prøves igen, for jeg har store planer om, at den skal være bund i min fødselsdagskage til min 30 års fødselsdag - så må jeg bare finde noget fyld, der kan imponere mere end den mørke chokolademousse med frysetørrede jordbærstykker gjorde...

Opskriften på Red velvet har jeg fundet hos Lene's kage-design - den var super nem at lave og er en god fugtig kage - det er kun smagen der halter lidt bagefter... Tak for en super opskrift Lene...

6 kommentarer:

  1. Ih, hvor er den fin :o) Jeg ville bestemt prøve med en cream cheese frosting - eller en mousse med samme "smag", for jeg tænker der nok er en grund til, at det er den man får på red velvet cupcakes?! Jeg har ikke selv prøvet at lave en kage med red velvet, men jeg elsker cupcakes'ne med den smag eller mangel på samme ;o)

    SvarSlet
  2. Tusind tak søde Camilla :D
    Jeg har kun hørt godt om cream cheese frosting, men jeg er ikke selv voldsomt vild med det og derfor må jeg bare finde et alternativ... Desuden nægter jeg at bruge en rød bærmousse i kagen også, for det bliver for meget rødt i rødt - var der nogen der sagde besværlig.... Nej da slet ikke ;)

    SvarSlet
  3. Jeg har revet marcipan i dejen, og det har smagt rigtig godt ...

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  4. Tak for tippet Marianne :D Så kunne det være, at det skulle afprøves...

    SvarSlet
  5. Personligt ville jeg også komme en smule mere kakaopulver i for at løfte smagen, og så godt med vanille :) Din kage er smuk!

    SvarSlet
  6. Tak for tippet Line :D Det vil jeg prøve - det virker knapt så drastisk, som at putte marcipan i... Det skal prøves næste gang :D og tak for roserne :D

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...