onsdag den 21. marts 2012

Lidt nyt fra symaskinen...

Jeg har skam fået lavet hele to projekter færdig indenfor ganske kort tid og hold nu fast, hvor det har lettet! Jeg ELSKER at blive færdig med nye ting, for så kan jeg komme i gang med alle de andre ting, der ligger i kø for at komme en tur igennem maskinen.

Jeg fik endelig færdiggjort den heldragt, jeg har arbejdet så længe på til min lille krudtugle og jeg er super stolt og tilfreds, for jeg synes det er flot af et førstegangs-forsøg at være...


og den er skam også taget i brug allerede:


Sådan ser det ud, når man i fuldt firspring prøver at stikke af med sin fars pengepung... krudtugle siger jeg bare!

Derudover fik jeg lige syet en tørklæde til min svigermor, som jeg skulle have med hjem på overraskelsesbesøg sidste weekend. Det er syet af forskellige lapper, jeg har haft tilovers fra andre projekter og så af lidt nyt stof, som jeg har købt til at bruge til gulvpuder. Siden vi har rykket om i stuen og fået mindre siddeplads, synes jeg at der mangler noget at sidde på og Elias mangler også lidt at tumle rundt med, for han bliver ved med at ville ligge ovenpå ammepuden eller stikker af med tæpper og putter sig i, så er sikker på, at sådanne gulvpuder vil være lige sagen... Jeg skal bare i gang med dem også, det står dog et stykke nede på to-do-listen endnu... Men her er resultatet af lapperne:


4 kommentarer:

 1. hvor ser dine syprojtekter bare så fine ud, søde...

  knus Maria

  SvarSlet
 2. Hejsa Agnethe :) det er du da sluppet rigtig flot fra. Det ser godt ud, du kan godt være stolt af dig selv :D Kram Patricia

  SvarSlet
 3. Hejsa Patricia
  Tusind tak skal du have :D Nu glæder jeg mig til at kaste mig over næste sy-projekt! :D

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...