Gå videre til hovedindholdet

Der er liv under overfladen...

Det kan i, som kigger med på Instagram også godt se. Jeg har bare haft så meget at se til den sidste måneds tid, at jeg helt har forsømt bloggen.

Barnedåben blev planlagt og afholdt sidste weekend, der er røget masser af mad hen over bordet, jeg har været på visitter og så har jeg såmænd bare haft hænderne fulde med børn... Joo der er nok at se til med en noget så grænseafprøvende-kan-ikke-sidde-stille-mere-end-5-minutter-dreng på snart 3 år og en evigglad og VÅGEN og nu også grødspisende baby på 5 måneder... Så jeg må nok også hellere snart få gang i bloggen Madmama igen, som har ligget stille RIGTIG længe og ikke med min gode vilje... Jeg har dog måtte indse, at tiden bare ikke er den samme til at nå alt det jeg gerne vil og så må der prioriteres benhårdt og det er altså ikke aftner foran fjernsyn eller computer, der er højst på listen, men derimod oprydning, tøjvask og alle de andre KEDELIGE pligter, der følger med det at have familie.

Til gengæld får jeg lov til at opleve momenter som disse og det opvejer alle de sure tjanser titusinde af gange:






Min dejlige dejlige familie!

Som sagt, så er der da også blevet langet lidt mad henover bordet og jeg har da vidst slet ikke delt nytårsmenuen med jer, så den får i også her i billeder og uden opskrifter! Se det er jo en ret dårlig start på året, men jeg LOVER, at jeg nok skal komme efter det...

Hjemmelavet tunmousse på ristet toast

Tykstegsbøf med hasselback kartofler, waldorfsalat og bearnaise

Hvid chokolademousse med Daim knas

Ingen billeder af verdens grimmeste kransekagetop, men chokoladepynten

Kommentarer

  1. Fuldt forståeligt at du har hænderne fulde. Dejligt at se du får nydt de små skønne øjeblikke :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, der er nok at se til :D Det er de gode stunder, der gør det hele meget mere værd ;)

      Slet
  2. Sikke nogle skønne billeder af dine dejlige familie.... De skal selvfølgelig altid komme før alle blogs :-)
    Og mums nu blev jeg da lige sulten...

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :D
      Hehe håber ikke sulten overmandede dig ;)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh