Jeg mangler overskud...

... så hvis du har en pose eller sæk til overs, kunne du så ikke være sød og komme her forbi og aflevere den til mig???
Jeg er træt med træt på i disse dage eller rettere, det har jeg været den seneste tid og i sidste uge var jeg hos lægen for lige at få et tjek - han trak så meget blod, at jeg liiige måtte sunde mig en ekstra gang. Svarene på blodprøverne fik jeg så i denne uge og intet unormalt bortset fra et ret så lavt niveau af D-vitamin, så jeg er på en streng kur af D-vitamin fra nu af og jeg håber snart det virker.

Måske kunne grunden til at jeg render rundt og ligner en zombie også være de to lømler her:


Lige så søde og dejlige de kan være og se ud...Lige så mange spilopper gemmer der sig bag det uskyldige ydre...Lige for tiden består den helt store fidus i at holde mor og far ret meget vågne om natten... Mindstemusen synes ikke det er sjovt at sove i egen seng, men hun vil heller ikke ligge i smørhullet, næææ nej! Mor skal holde mig i armene mens jeg sover ellers skriger jeg.... Arghhhh det er hårdt! Lige nu ser jeg frem til at jeg skal til kiropraktor om små 14 dage for at blive knækket godt igennem og få rettet mig selv ud hist og pist...

Det at have fået et børnehavebarn og med en mini i rivende udvikling, som synes søvn er overvurderet, det tager altså noget på kræfterne og derfor har bloggen ligget ret så stille længe. Jeg håber snart at jeg får overskuddet igen, men noget tyder på, at andre ting godt kunne komme til at tage min opmærksomhed meget snart:


Og så skal vi have nogle højere opbevaringsting eller skuffer, som den lille dame ikke kan komme i, for nysgerrig er hun også. Hun møffer rundt i stuen ved at trække sig frem i armene og prøver ihærdigt at knække den der kravlekode - det kommer nok meget snart... Lige nu kalder hun i babyalarmen, så jeg må hellere hente hende ind - a mother's job is never done <3

Håber i bære over med de manglende indlæg og i skal vide, at jeg læser med, alt det jeg kan få tid til... Bloglovin siger godt nok at jeg har sådan cirka 200 ulæste indlæg, men den skal jeg nok få gjort has på..... engang!

Rigtig god weekend derude i blogland...

Kommentarer

 1. Dig selv før din blog, ik'?

  Pas nu på dig selv! Din blog, indlæggene og dine læsere løber ingen steder - i hvert fald slet ikke på bekostning af dig.

  Ingen børn her - men en kat der vræler efter mad næsten 24/7 kan i sig selv være anstrengende, så tør slet ikke forestille mig, hvad du er igennem.

  D-vitamin-mangel er ikke så fedt, men det jo godt nok, at der kan gøres noget ved det. Skal nok stå på sidelinien og heppe på solen, så du kan få nogle naturlige af slagsen.

  Pas på dig selv og go' weekend til dig ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak Helle <3
   Det er godt at vide, at i hænger ved også selvom der er langt mellem de gode indlæg ;)
   Ej jeg har fundet ud af at D-vitamin mangel er ret alvorligt faktisk og den laaaange vinter har virkelig taget hårdt på mig, så nu skal jeg ud og nyde solen alt hvad jeg kan! :D

   Slet
 2. Hvis jeg havde lidt ekstra gav jeg gerne lidt væk, men jeg kan afsløre at jeg kender det kun for godt. Overskud har jeg bare intet af! Jeg håber, at det snart lysner for dig og jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh tusind tak sødeste! Ja, det kan jeg forestille mig, at du kender til det. Det er begyndt at gå den rigtige vej allerede, men det går alt for langsomt for min smag ;)

   Slet
 3. Pas nu på dig selv søde. Familien først :)
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Desværre, jeg skriver BA, så har ingen posefuld at sende af desværre - håber d-vitaminerne hjælper (: Lækre billeder af de små.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Been there, done that! Det er så trænende og tak, pillerne udretter mirakler :D
   Årh tak - jeg er også pænt stolte af dem (altså børnene ;))

   Slet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst