Gå videre til hovedindholdet

Jeg mangler overskud...

... så hvis du har en pose eller sæk til overs, kunne du så ikke være sød og komme her forbi og aflevere den til mig???
Jeg er træt med træt på i disse dage eller rettere, det har jeg været den seneste tid og i sidste uge var jeg hos lægen for lige at få et tjek - han trak så meget blod, at jeg liiige måtte sunde mig en ekstra gang. Svarene på blodprøverne fik jeg så i denne uge og intet unormalt bortset fra et ret så lavt niveau af D-vitamin, så jeg er på en streng kur af D-vitamin fra nu af og jeg håber snart det virker.

Måske kunne grunden til at jeg render rundt og ligner en zombie også være de to lømler her:


Lige så søde og dejlige de kan være og se ud...Lige så mange spilopper gemmer der sig bag det uskyldige ydre...Lige for tiden består den helt store fidus i at holde mor og far ret meget vågne om natten... Mindstemusen synes ikke det er sjovt at sove i egen seng, men hun vil heller ikke ligge i smørhullet, næææ nej! Mor skal holde mig i armene mens jeg sover ellers skriger jeg.... Arghhhh det er hårdt! Lige nu ser jeg frem til at jeg skal til kiropraktor om små 14 dage for at blive knækket godt igennem og få rettet mig selv ud hist og pist...

Det at have fået et børnehavebarn og med en mini i rivende udvikling, som synes søvn er overvurderet, det tager altså noget på kræfterne og derfor har bloggen ligget ret så stille længe. Jeg håber snart at jeg får overskuddet igen, men noget tyder på, at andre ting godt kunne komme til at tage min opmærksomhed meget snart:


Og så skal vi have nogle højere opbevaringsting eller skuffer, som den lille dame ikke kan komme i, for nysgerrig er hun også. Hun møffer rundt i stuen ved at trække sig frem i armene og prøver ihærdigt at knække den der kravlekode - det kommer nok meget snart... Lige nu kalder hun i babyalarmen, så jeg må hellere hente hende ind - a mother's job is never done <3

Håber i bære over med de manglende indlæg og i skal vide, at jeg læser med, alt det jeg kan få tid til... Bloglovin siger godt nok at jeg har sådan cirka 200 ulæste indlæg, men den skal jeg nok få gjort has på..... engang!

Rigtig god weekend derude i blogland...

Kommentarer

 1. Dig selv før din blog, ik'?

  Pas nu på dig selv! Din blog, indlæggene og dine læsere løber ingen steder - i hvert fald slet ikke på bekostning af dig.

  Ingen børn her - men en kat der vræler efter mad næsten 24/7 kan i sig selv være anstrengende, så tør slet ikke forestille mig, hvad du er igennem.

  D-vitamin-mangel er ikke så fedt, men det jo godt nok, at der kan gøres noget ved det. Skal nok stå på sidelinien og heppe på solen, så du kan få nogle naturlige af slagsen.

  Pas på dig selv og go' weekend til dig ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak Helle <3
   Det er godt at vide, at i hænger ved også selvom der er langt mellem de gode indlæg ;)
   Ej jeg har fundet ud af at D-vitamin mangel er ret alvorligt faktisk og den laaaange vinter har virkelig taget hårdt på mig, så nu skal jeg ud og nyde solen alt hvad jeg kan! :D

   Slet
 2. Hvis jeg havde lidt ekstra gav jeg gerne lidt væk, men jeg kan afsløre at jeg kender det kun for godt. Overskud har jeg bare intet af! Jeg håber, at det snart lysner for dig og jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh tusind tak sødeste! Ja, det kan jeg forestille mig, at du kender til det. Det er begyndt at gå den rigtige vej allerede, men det går alt for langsomt for min smag ;)

   Slet
 3. Pas nu på dig selv søde. Familien først :)
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Desværre, jeg skriver BA, så har ingen posefuld at sende af desværre - håber d-vitaminerne hjælper (: Lækre billeder af de små.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Been there, done that! Det er så trænende og tak, pillerne udretter mirakler :D
   Årh tak - jeg er også pænt stolte af dem (altså børnene ;))

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh