Gå videre til hovedindholdet

At mindes...

En ny begyndelse for mange år siden... 10 år for at være helt præcis...


Jeg tog billedet i morges på vej til arbejde (jaaa, jeg har fået mig et arbejde! Men mere om det senere...) og jeg fik nøjagtig den samme følelse ved at stå der og fotografere, som jeg havde samme dag for 10 år siden, da det var mig, der søgte efter skiltet, hvor der stod CAND.MERC.JUR på. Fælles morgenmad for de nye studerende på Gammeltorv i Aalborg er en tradition, der rækker laaaangt tilbage og det var en fantastisk oplevelse på alle måder. Tusinder af forventningsfulde unge, der er kommet ind på deres drømmestudie og som nu har 3-5 års hårdt slid, fester, nye bekendtskaber, kærester, dannelse og udvikling foran sig - hvem der bare var 22 år igen og stod der med hele verden for sine fødder...

Jeg mindes med glæde mine studieår - det var nogle af de mest givende år jeg har og jeg vil for alt i verden ikke undvære mange af de venskaber og bekendtskaber, der opstod i disse år. De år og de mennesker har været med til at gøre mig, den jeg er i dag og hvis jeg ikke havde været til den morgenmadssamling for 10 år siden, så havde jeg heller ikke mødt den ven, som i dag er blevet til min nye arbejdsgiver. Så tak til Aalborg Universitet for at i har dannet rammen og ledt vejen frem til den dag i dag... 

Kommentarer

  1. Åh ja - jeg husker det også tydeligt ... bortset fra, at for mit vedkommende er det 17 år siden og jeg var kun 19 år gammel :o) Jeg skulle starte på at læse engelsk og min veninde, som jeg boede med, skulle læse til kemiingeniør. Det blev allerede selv samme dag klart for mig, hvor stor forskel der var på at være forskellige studier. Jeg var hjemme en gang i løbet af eftermiddagen efter en masse info og tørre ting. Min veninde kom sejlende ind ad døren i en kæmpe brandert sidst på aftenen :o) Allerede der burde jeg have vidst, at jeg måske ikke egnede mig til at læse engelsk ;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen hvor bliver tiden af? Det er simpelthen ikke til at forstå og så har du også været pur-ung, da du startede :) Haha ja, måske det havde været en indikator, men det var nu alligevel godt, at dine veje ledtes til Aalborg og jeg lærte dig at kende også :D

      Slet
  2. Husker det også - selv om det er 21 år siden. (nøj hvor man lige blev gammel).

    19 år og skulle starte på cand.merc.jur studiet inden i den store by :-) Der er virkelig sket meget siden

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er løbet meget vand gennem åen på alle de år, kan jeg næsten tænke - hvad laver du så den dag i dag og blev du også udklækket som cand.merc.jur eller nåede du at skifte mening undervejs? :D

      Slet
  3. Her er det 16 år siden jeg første gang gik ind af dørene på Teologi, og 5 år siden jeg gik ind af døren på Pastoralseminariet. Livet er en finurlig størrelse!

    Tillykke med jobbet btw! Send gode vibes denne vej, jeg har to ansøgninger ude, den ene er vist drømme embedet!! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Livet er herligt med alle dets krummelurer selvom det nogle gange kan være opad bakke, så er det jo med til at forme os som mennesker og jeg kan slet ikke forestille mig, at du ville være andet end det du er i dag :D Et hjertevarmt menneske, en fantastisk præst og ikke mindst en underskøn mor! :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh