fredag den 12. juni 2015

Lidt sødt...

Det slog mig lige, at det er ret længe siden, der har været et sødt indslag på bloggen (bortset fra alle billederne af mine skønne unger...) og for efterhånden et stykke tid siden bagte jeg en omgang lækre makronmuffins.

Det startede egentlig med at manden min kom hjem med en pose kager og bad mig om at dufte og smage. Næste spørgsmål blev så: "Kan du lave sådan nogle?" Jeg vidste nøjagtigt hvad det var for kager efter sniffeturen i posen. Jeg har nemlig spist mig mæt og fået ondt i maven over sådan nogle da jeg var barn, fordi min bedstemor bare lavede de bedste af slagsen!

Min mor havde ikke den helt rigtige opskrift liggende, så jeg måtte på jagt i blogland og var heldig at falde over DENNE opskrift hos Lotte Bager og tilsatte selv lidt hakket chokolade, for selvfølgelig skulle de være nøjagtig magen til dem fra posen!

Med rigtig god succes smækkede jeg en ordentlig omgang sammen og de fik hurtigt ben at gå på - det er ikke sidste gang, de ryger på bordet herhjemme...2 kommentarer:

  1. Hvor ser den lækker ud! Synd vi har en no cake politik herhjemme for tiden ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :D Årh, så må du ty til en RAW en af slagsen ;)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...