torsdag den 18. juni 2015

Sygdom kommer altid ubelejligt!

Jeg ligger på tredjedagen i min seng og dette er min udsigt... ikke videre sindsoprivende...

"Du har halsbetændelse", konstaterede lægen i går og sendte mig hjem under dynen med en pakke penicillin under armen og ønsket om god bedring.

Jo tak skal du have da...

Vi har været ramt af sygdom on/off de sidste 14 dage - 3 uger og det sætter altså sine spor, både på overskuddet til at klare hverdagen med to børn samtidig, men der er jo også den nagende dårlige samvittighed over ikke at kunne passe sit arbejde, fordi man selv eller børnene ligger syg...

Jeg har et job der kræver, at jeg taler i telefon og det må siges at være lidt en udfordring, når halsbetændelsen nærmest har gjort mig stum, fordi det gør vanvittigt ondt at tale og synke.

Det betyder også at indtaget af mad har været begrænset til den flydende af slagsen. Yoghurt og suppe...

"Drik noget te, det gør din hals godt" - det kan meget vel være, men når jeg, med næsten 40 i feber, sidder og kampsveder, så siger min logik altså at det var bedre med kold saft end varm te... Her ville min mor, der altid står klar med de gode gamle husmodertips, bryde ind og sige "det er jo derfor du skiftevis skal drikke varmt og koldt..."

Og det gør jeg så... drikker varmt og koldt, mens jeg ømmer mig, pakker mig ind og ud af dynerne og sover... efter lægebesøget i går gik jeg lige på hovedet i seng og sov tre timer! Sygdom er drænende, men det tvinger mig ned i tempo, så min krop kan restituere sig.

I morgen skulle jeg have været med til min første personalefest på arbejdet - men som det ser ud nu kan jeg godt skyde en hvid pil efter det. Det er så ærgerligt! Sygdom er nok den gæst, der altid vil komme mest ubelejligt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...