Gå videre til hovedindholdet

Babylift til dukkebarnet

Det er jo efterhånden ved at være et par måneder siden jeg satte mig for, at Theresa også skulle have lidt hjemmelavet til sin fødselsdag.
Jeg havde fået at vide, at hun ville få en dukke i fødselsdagsgave af farmor og farfar og hun har en i forvejen, men den ligger i barnevognen, så nu manglede hun et sted til den nye dukke.

I restekassen fandt jeg et patchwork stykke, jeg havde tilovers fra de sædebetræk, jeg lavede sidste år til min mors julegave. Det kunne passende udgøre inderstykket i en babylift. Jeg lavede liften i dukkestørrelse og efter en DIY på de der populære babynests. Jeg satte så bare hank på og vupti et styks babylift.




Den er siden blevet brugt ret flittigt også til at transportere alt andet end dukkebarnet...

Kommentarer

  1. Endnu en fin ting fra din hånd 😊
    Her i huset bliver dukkeliften flittigt brugt som madkurv 😉

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :D Hehe ja det kan den her nok heller ikke se sig helt fri for :D

      Slet
  2. Den er simpelthen så fin!
    Jeg kan ikke lade være med at smile af, at den bliver brugt til alt andet end dukken ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :D Det er også lidt underholdende til tider, men hurra for en god fantasi ;)

      Slet
  3. Den er så fin.
    Jeg overvejer at sy en til min niece i julegave.
    Må jeg spørge om hvad målene er på dit stof for at gøre den til dukkestørrelse?
    Kan se original målene er 100x65. Hvor meget har du gjort den mindre?

    SvarSlet
  4. Tusind tak :-D
    Den er gjort halv størrelse - det passede til Theresas dukker :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh