Og navnet er...

Nu håber jeg ikke, at i er trætte af at læse kageindlæg, for dette bliver ikke det sidste... Jeg er kun halvvejs igennem at berette om de kager, jeg har brugt sensommeren på at lave.

Denne gang var det en dåbskage/lidt bryllupsdagskage, der stod for skud og som jeg berettede om i dette indlæg med prøvekager, så skulle det være en lidt atypisk dåbskage uden de traditionelle topfigurer så som sovende babyer, barnevogne, sutter, bamser, klodser og så videre...

På sin vis var jeg ganske glad for, at jeg ikke skulle kaste mig ud i et større modelleringsarbejde, men kunne holde mig til det jeg er god til - nemlig blomster...

Resultatet var jeg selv tilfreds med, så lidt billedspam slipper i ikke for...Kagen er med mørke chokoladebunde fyldt med brombærmousse og hvid chokolademousse. Overtrukket med Satin Ice fondant og pyntet med silkebånd (fra stof2000) og sukkerblomster lavet af Renshaw Flower and modelling paste samt sugarpaste.

Mandag omkring frokosttid kunne jeg så åbne telefonen til en meget rørende og rosende sms fra Alexandras mor, der skrev følgende:

"Vi havde en fantastisk dag og DIN kage var flødeskummet på toppen. Aldrig har jeg set så smuk en kage! Den var SÅ cremet, frugtagtig, hjemmelavet på den gode måde i smagen. Den samlede bryllupsdag og dåben på fornemmeste vis. Du har overgået dig selv"

Det skal siges, at jeg har lavet kage til Alexandras forældre nogle gange før og de har altid vidst, hvad de gerne vil have og ikke vil have.

Det er bare som om, at jeg slet ikke kan vænne mig til at få ros. Jeg bliver så forlegen, for det er jo bare en kage... Der er SÅ mange andre, der kan lave dette og endda bedre end mig!

Men jeg kan lide at lave kager (selvom jeg nu holder en laaaang pause fra det) og jeg kan lide at gøre folk glade - det er det vigtigste for mig i sidste ende og jeg tror på at resultatet bliver derefter...


Kommentarer

  1. Du ER dygtig til at lave kager!! Du fortjener rosen!
    Flot kage og fyldet lyder rigtig lækkert!

    SvarSlet
  2. Du fortjener helt sikkert rosen. Den er virkelig flot!

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst