mandag den 30. maj 2016

Som maj går på hæld...

er der så mange ting, der kan berettes om...

Den ene dag har taget den anden og de der følger mig på Instagram, har blandt andet kunne se at det blomstre i vindueskarmen og på altanen, vi har fejret min brors 30 års fødselsdag og så har vi købt vores første bil!

Det jeg let og elefant har skippet hen over denne måned er, at fortælle om manden min, som er startet som selvstændig. Han køre land og rige rundt i vores grønne seat og lære sine kunder bedre at kende. Han gør det han er bedst til - råder og vejleder i indkøb og salg af skoletasker og rygsække for ingen ringere end Ergobag, Satch og Affenzahn. 

Jeg er mega stolt af ham og ikke for at gøre reklame, men på fredag kan du møde ham til Open By Night i Aalborg hos Bog og Idé og blive inspireret eller få hjælp til dit næste køb af skoletaske eller rygsæk.  

En anden begivenhed, der er gået lidt uset hen denne måned er vores 7 års bryllupsdag. I år var der ikke rigtig tid til at gøre så meget ud af dagen, men at give hinanden en bil i uld-bryllupsgave må da siges, at markere det på behørig vis.

Vi har haft besøg af familie og venner. Frokost med mine forældre forrige weekend, farmor tog med herop herop fra Herning i fredags og blev weekenden over og så sluttede vi ugen af med besøg fra vores dejlige veninde, som i dag bor i London og som vi savner utroligt meget. Det var så rart at se hende igen og jeg tror bestemt, at det ligger i kortene, at manden og jeg må få børnene passet, så vi kan komme over og besøge hende!

Vi har været til skoleudredningsmøde i børnehaven - OMG!!! Elias er snart i skolealderen! Det var et møde, som vi har været igennem så mange gange før - beskriv jeres dreng med de evner og udfordringer han har... Han er blevet observeret over to gange af psykologen fra PPR og skal testes i slutningen af denne uge. Jeg må indrømme, at jeg er mere end spændt på, hvordan han tester. Han evner rigtig mange ting, men der er så sandelig også virkelig mange ting han skal have støtte til også herhjemme. Det er så vigtigt, at han får det helt rigtige skoletilbud, så han fortsat kan udvikle sig, som han gør nu...

Theresa er på vej fuld fart fremad hele tiden og er lige nu helt forgabt i My Little Pony, Dora og babyer! I næste uge skal vi til overleveringsmøde i dagplejen, så hun kan få en god start i børnehaven til august. Tiden løber af med mig!

Men det spirer herhjemme - ligesom i min vindueskarm...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...