tirsdag den 3. maj 2016

På savannen...

I forbindelse med, at jeg manglede nogle småting til børnenes fastelavnskostumer, var jeg i Stof2000, hvor jeg var vildt heldig at falde over en rest jersey med digitalprint, som jeg bare slet ikke kunne stå for.

Det lækreste, blødeste stykke jersey, som bare holder farven, formen og blødheden ekstremt godt også nu efter rigtig mange vaske. Det er blevet til en af Elias' yndlings trøjer, så han bruger den virkelig meget og som han selv siger, så ELSKER han den...


Jeg må indrømme at jeg også ser solgt! Den er virkelig blevet fin og jeg vil sige, at det nok er det flotteste, jeg har kørt igennem maskinen til dato... Jeg valgte at lave en bred ribkant forneden på blusen for at give den lidt mere poseeffekt og jeg synes selv det ser ret godt ud...
Desværre kan jeg ikke huske præcist, hvilket mønster jeg brugte, men kender jeg mig selv godt nok, er det et af de foretrukne Onion mønstre...Skøn er drengen i hvert fald i den!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...