mandag den 26. september 2016

Restemad - laks og porre med mascapone og dild

Tidligere på måneden berettede jeg om denne skønne ret og der var simpelthen SÅ meget tilovers af laks og porrer og jeg ville gerne bruge resterne uden at det blev en alt for kedelig ret. Løsningen var meget enkel og resulterede i denne lækre omgang comfort food:


Alt hvad jeg gjorde var simpelthen at tage laksen fra porre-masapone blandingen og brække den i flager med en gaffel. Dernæst koge en portion pasta og dræne vandet fra, hælde pastaen tilbage i gryden sammen med porre-mascapone blaningen og lad det varme op og til sidst vende laksen i.

Jeg lod det kun lige varme op til at mascaponen igen blev cremet og derfor synes jeg ikke at retten egnede sig særlig godt til opvarmning i mikroovnen, da jeg havde endnu en rest med på arbejde. Det var som om fedtet trak ud og samlede sig som en tynd sovs og mascaponen blev grynet, så pas på med det...

Ellers er det bare at hælde op i tallerkenen og sætte sig til rette med en lækker pastaret og meget nem restemad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...