Gå videre til hovedindholdet

Han piver forresten bare...

... ahvad?

Elias har lige tabt endnu en mælketand - sin fjerde af slagsen.

Forleden kørte den der reklame med Far til fjorten fra Bilka over skærmen - den havde T ikke set endnu, så jeg fortalte ham lige kort, at faderen beklager sig over, at endnu et af børnene har tabt mælketand og han derfor skal hoste op med 20 kr. fra tandfeen. Konen mener at han er nærig og manden svarer, at de har givet penge for mælketænder, for hvad der svarer til prisen på en bil...

I dag, da Elias havde fået rokket sin fjerde mælketand ud (som han har haft i hvad der føles som en evighed) og stolt viste den frem, kom det så fra T, at ham der Far til Fjorten forresten bare pev, for han havde regnet lidt på det...

Hvert barn har 20 mælketænder og parret har 14 børn og de giver 20 kr. pr. tand, som børnene taber: 20 x 14 = 280 x 20 = 5600 kr... det får man sgutte meget bil for nu om dage...


Billede lånt hos www.tandlaeger.dk

Kommentarer

  1. Hehe jeg har tænkt det samme hver gang jeg har set den. Og deres tænder fylder også pænt meget i det store glas

    SvarSlet
  2. Ja med den krukke tænder skulle de have pænt mange børn.... langt over 14.
    sådanne fejl info reklamer irreterende mig faktisk... selv hvis de sjove.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan ikke lade være med at tænke om det virkeligt er nødvendigt med så meget overdrivelse...

      Slet
    2. det syntes jeg ikke, det en serie reklame der dog aldrig har været afholdt af mig.

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh