fredag den 8. september 2017

Flere forandringer

Det er ikke kun på mad/livstilsfronten, der sker forandringer... Der er ikke tale om store og skelsættende forandringer, men mere en tydeliggørelse af, hvad der har været undervejs et stykke tid...

Jeg har tre blogs, som jeg (krampagtigt) forsøger at holde liv i alle på én gang... Jeg har en kærlighed til alle tre, som gør, at jeg ikke bare kan nøjes med én af dem, for de repræsenterer alle tre en særlig del af mig og de repræsenterer også tre forskellige dele af mig: Mit eget fristed for mine hobbyer, tanker osv., familielivet og en mors forsøg på at give madglæde videre til sine (og andres) børn.

Denne blog er min oprindelige blog, som jeg flyttede over fra min tidligere platform til Blogger. Det er MIN blog, som er gået fra at være en blog som overvejende handlede om mad til at være min hobbyblog, som jo både omfatter mad, kager og syning (og andre små-hobbyer). Det handler om min gøren og laden og ikke om så meget andet...

Familien Thorsen på Slap Line startede tilbage i 2010 som en fællesblog for min mand og jeg, hvor vi skrev om vores oplevelser, ferier, ture, mad osv. for at dele vores oplevelser med familie og venner og andre sagesløse, som kom forbi. Det udviklede sig naturligt nok til at handle om vores familie da vi i 2011 blev forældre for første gang og i årenes løb, har jeg valgt at lade alt familierelateret udfolde sig på denne side. Deraf kom også navneskiftet på bloggen for et par år tilbage... Bloggen har ligget stille i længere perioder, men nu er det som om, at overskuddet og lysten til at skrive kommet igen...


MadMama - for lige at give jer indtrykket af hvad jeg startede ud med, kommer her en gengivelse af det absolut første indlæg skrevet for 7 år siden:

"Velkommen på min blog MadMama - en blog der er dedikeret til mad for babyer og børn...
Denne blog udspringer af, at jeg selv for nu snart 6 måneder siden havde en baby, som skulle starte på introduktion til fast føde og jeg havde ingen idé om, hvad man kunne give sin baby af forskellige slags mos og grød osv... Derfor er denne blog dedikeret til alle de mødre, som står i samme situation som jeg gjorde, men også til jer, som gerne vil have lidt inspiration til jeres babys og børns mad i hverdagen...
Herhjemme er vi nu kommet dertil hvor baby spiser det samme som vi gør og dermed bliver introduceret til mange forskellige smagsindtryk. Jeg vil berette om hvad vores søn siger til de nye mærkelige påfund hans mor kommer med og så kan i jo selv vurdere om i har lyst til at introducere de slags forskellige madvarer til jeres barn.
Jeg er ret streng, hvad angår indtaget af sukker hos mit barn og han får, så længe vi kan holde det, kun naturligt sukker - altså det der er i frugter. Jeg er obs på, at meget af det mad han indtager er af økologisk karakter, men jeg er ikke fanatisk. Min dreng er ikke bange for at prøve at stoppe nye ting i munden og smager det ham ikke første gang, så prøver han da bare igen, for at se om det stadig er lige surt/stærkt/sødt osv... 
Husk at der kan gå op til 10 gange hvis ikke mere til at barnet har vænnet sig til den nye smag, så giv ikke op, men pres heller ikke for meget på med bestemt slags mad - det kan give bagslag...
Bloggen her vil give dig nogle gode tips, tricks og opskrifter til at få en god start på fast føde til dit barn, men vil også have fokus på mad til børn i alle aldre. Du kan nemt få et overblik ved at kigge på etiketterne, som fortæller dig, hvilke slags råvarer, der er brugt i maden og til hvilken aldersgruppe maden er beregnet.
Har du spørgsmål eller kommentarer, så hold dig endelig ikke tilbage med at skrive. Så skal jeg på bedste vis forsøge at svare, så godt jeg nu kan. 
Tak fordi du læser med og rigtig god fornøjelse."

Jeg kan så fortælle jer, at der er sket en hel del siden... Sukkerpolitikken er gået noget i fløjten, mit ældste barn er meget selektiv omkring sin mad pga hans autisme og den yngste er ikke tilhænger af stivelse, som ikke er i form af brød, kiks eller kartofler og jeg er SÅ meget ikke på barsel eller ledig længere, så alle ambitioner om at skabe en stor blog, hvor jeg kunne kanalisere min passion for børnemad skrumpede ret så kraftigt ind til at være næsten ikke eksisterende... Bloggen har ligget stille i 2 år og først for kort tid siden valgte jeg at genoptage en lille form for aktivitet derinde... Men i og med, at jeg har 3 blogs, som jeg har ambitioner om at holde kørende, så vil der også ske en naturlig opdeling i forhold til, hvad jeg fortæller om hvor. 

MadMama giver lidt sig selv - jeg har ikke tænkt at alle opskrifter forsvinder derover, men jeg vil gengive nogle på MadMama, som jeg også skriver om her.

Familierelaterede ting vil primært blive holdt på vores familieblog, så hvis du har lyst til at følge med i det, så kig forbi Familien Thorsen På Slap Line.

Så jeg håber, at i stadig har lyst til at læse med, hvad end i har været fanget af i min lille del af universet og i er mere end velkomne til at komme med kommentarer, hilsner og forslag til hvad i godt kunne tænke jer at læse om hos mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...