December 2018 - del 1

November og December har været nogle udfordrende måneder at komme igennem i år, men ikke desto mindre, har vi formået at få julehygget lige tilpas...

Nissen flyttede ind den 1. december. Børnene havde dog haft deres tvivl, om hun nu kunne finde ud af hvor vi var flyttet hen. Sokkerne var hængt klar og glæden var stor, da døren var dukket op og der var gevinst i sokkerne...


4. December havde jeg en skøn tur til København, hvor en kollega og jeg endte i Tivoli efter et godt kursus og nød al den skønne julepynt og så var der ligesom lagt op til at give den max julegas.
Vi kunne jo ikke gå forbi La Glace uden at skulle forbi og kigge nærmere på deres smukke julevinduer, som mange af jer nok har set på TV2. Et imponerende håndværk ligger der bag - hvis bare jeg var halvt så god, ville jeg være stolt!Inden vi skulle tilbage til lufthavnen med Metroen, gik vi lige om hjørnet for at se Hotel d'Angleterres juleudsmykning som i år var en julekalender. Forrest er scenen sat med en stor seng, hvor der sidder et par børn og en mor, som læser historie for dem. Oven over er en skærm, hvor dagens tekst fra julekalenderen køre både på dansk og på engelsk. Den fineste idé hvis i spørger mig!


Derhjemme har vi jo været nødt til at visualisere måneden, så det er nemmere at følge nedtællingen til den store aften. Dette er vores måde at gøre det på og så skiftes børnene til at tage en kugle af for hver dag der går. Det har hjulpet dem rigtig meget begge to. Faktisk fik jeg idéen til det fra Peter Pedal - en abeskøn jul. En skøn juletegnefilm som jeg også er stor fan af!


Den 5. December skulle Theresa gå Lucia i børnehaven (mega stolt mor her!) hun havde øvet sig så meget og var bare SÅ god! Det var kun far der fik skudt et par videoer af hende, jeg skulle lige holde på Elias, så han ikke gik i nedsmeltnings-mode med alle de mennesker og da folk havde travlt med at komme hjem bagefter, nåede jeg ikke at få taget et billede af hende desværre.

Den 8 december havde vi inviteret bedstemor og bedstefar til store juleklippedag. En mega skøn dag med lækker frokost, gåtur, masser af juleklip og æbleskiver til at slutte dagen af med.


Den 9. december fik vi en lille udvidelse til familien - Hanibal på 5 måneder. En fræk lille huskat, som vi kun har haft rigtig godt af at få og nydt hans selskab hele måneden. Han har givet os lidt udfordringer i forbindelse med gaveindpakningen og juletræet, som han fandt mægtig spændende og kunne slet ikke få poterne ned over, at vi havde taget et helt træ ind i stuen og puttet skinnende legetøj på bare til hans fornøjelse...I år var jeg desværre lidt sent ude med at få julekortene færdige og sendt af sted. Jeg har fået at vide, at mange ikke har modtaget deres kort her inden jul, men nu er det jo også jul imellem en 24 og 31 december, så de skal nok nå at komme frem inden vi skriver 2019. Dette var årets design - kraftigt inspireret af et kort lavet hos Creative Hobby.Resten af december beretningen følger i del 2.


Kommentarer

Andre har også læst