Forrige uge havde jeg både en pose spinat og en pose revne gulerødder i køleskabet, som var ved at køre på sidste vers. Jeg havde købt begge dele på tilbud og de skulle have været brugt til nem frokost til mig selv, men der havde været andre rester til at tage med på jobbet. Men bruges skulle det og jeg stod alligevel for at skulle lave foodprep til den kommende uge, så muligheden bød sig. Jeg kiggede dybt i køleskabet for at se, hvad jeg ellers havde på lager og der var både kærnemælk, fløde, revet mozarella og cheddar og flødeost, som skulle bruges udover den førnævnte spinat og gulerod.
Så var det bare at gå på nettet og finde opskrifter, som kunne bruges. Jeg havde gær på lager, så det blev hurtigt besluttet at finde en god opskrift på gulerodsboller, hvor jeg kunne få gjort kål på kærnemælken og guleroden. Den fandt jeg hurtigt her hos Mummum. Jeg kan varmt anbefale dig at tage et kig forbi de to gævne nordjyske piger, der står bag den fine blog og som laver de skønneste opskrifter. Det er ikke første gang, jeg forsøger mig med deres lækkerier og det bliver bare SÅ godt hver gang og denne gang var ingen undtagelse. Vi havde dog fået købt lidt for meget brød i den pågældende uge og jeg havde ikke mere plads i fryseren, så jeg måtte tage bollerne med til mine kollegaer, som gladelig tog for sig. Jeg brugte tipo 00 hvedemel, fordi jeg havde en rest på lager, men ellers fulgte jeg opskriften slavisk.
Det var super lækker mad og til min frokost blev pandekagen en wrap med salat, avocado, ovnbagt laks, agurk, tomat og dressing - nemt og mættende!
Bon appetit!
Hvordan får du brugt dine slatter og det fra køleskabet, som er ved at køre på sidste vers?
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...