Så er det tilbage til hverdagen

Julen er nu forbi, vi skriver år 2010 og jeg kan se tilbage på et fantastisk og begivenhedsrigt 2009. Jeg opnåede så mange store ting i året der gik og glæder mig over både endt uddannelse og bryllup. Det har været et fantastisk får og en dejlig sommer og nu venter jeg bare på, at der sker en hel masse i dette år. Jeg har på fornemmelsen, at 2010 har meget godt i vente for mig.

Vores jul forløb ganske som jeg havde håbet. Det var en rigtig hyggelig og fredfyldt jul. Vi savnede min bedstefar, som var indlagt, men alt i alt nød jeg julen sammen med min familie hjemme i Vestjylland. Nytåret blev fejret hos svigerbedste i Nørresundby. Det var en stille og rolig aften. Vi fik ikke set nytårsfyrværkeriet desværre, der var så tåget at vi slet ikke kunne se til Aalborg, som vi plejer at kunne, men vi kunne høre det, så vi ved, at det var der...

Nu er det januar og igen blevet hverdag. Jeg starter i min nye praktik (efter meget møje med bureaukratiet på Uni) på mandag og ser frem til at lære en masse nyt og komme tilbage til lidt vante omgivelser. Jeg håber at også dette er en videre springbræt til det job, jeg jo så brændende går og ønsker mig. Jeg har allerede 3 jobs stående i kø, for at blive søgt. Jeg venter bare på at få min anbefaling fra min sidste praktik hjem, så jeg kan få skriblet nogle fine ansøgninger og få dem sendt af sted sammen med.

Manden gik desværre ikke gennem sin optagelsesprøve til officersskolen, så nu er vi - ligesom mange andre familier i landet - også ramt hårdt af krisen og leder med lys og lygte efter arbejde begge to. Jeg håber at det lysner for os snart, ellers går vi en ualmindelig hård tid i møde.

I aften tænker jeg hverken på krise eller praktik - i aften skal der slappes af i sofaen med en god bog og levende lys, for kulden og sneen har sænket sig over nordjylland. Vi har de sidste par dage skulle kæmpe os gennem snedriver på godt 50 cm eller mere, men det har nu været kønt at se på. I dag er der dog blevet taget rigtig hånd om snerydningen og der ligger brunt sjap over alt... Det er jo så en af ulemperne ved sneen... den tager vi med og håber på at det så forsvinder snart og vi kan komme tilbage til normale tilstande også i forhold til den offentlige transport...

Godt nytår allesammen

Kommentarer

Andre har også læst