tirsdag den 20. juli 2010

Undskyld mit fravær...

... jeg kom så lige til at se, hvor længe det rent faktisk er siden, jeg har givet lyd fra mig herinde... Det er der en fantastisk naturlig forklaring på... det er ferietid på arbejde - alle andre end mig har ferie, hvilket betyder ekstra arbejde til mig... dermed mindre tid til at skrive. Jeg har kun lige kunne holde til at blogge om de retter, Carina og jeg har lavet og det har endda været svært at følge med til.

Men der er nu sket en del siden sidst. Min lillebror er flyttet her til det nordjyske, til Klokkeholm for at være mere præcis og det er rart at have ham tættere på. Jeg håber, at der snart kommer noget mere tid til, at vi kan ses noget mere. Han starter dog studie til august, så får han også travlt.

Jeg har så mange billeder fra de seneste uger, som jeg gerne vil vise frem, men de skal lige redigeres - ja, jeg har fået lidt smag for at gøre min billeder bedre og det tager jo også tid sådan noget, men det er det hele værd i sidste ende. The Tall Ships Races har lagt vejen forbi Aalborg, så jeg håber, at jeg kan få gang i kameraet mens de flotte skibe ligger til kaj - jeg har egentlig lovet min far det, så jeg må hellere huske at få det proppet i tasken.

Det er ellers en uge, hvor der sker en smule. I morgen skal manden og jeg i biffen og se forpremiere på Knight & Day med Cameron Diaz og Tom Cruise. Jeg håber den er lige så god som traileren har indikeret. Resten af ugen skal gå med arbejde og forberedelse af kage til prøvesmagning søndag. Jeg har kastet mig ud i at prøve at lave sukker orkideer, men det går desværre ikke vildt godt... Jeg tror, der skal noget mere øvelse til fra min side. Jeg mestre at lave roser, men orkideerne er godt nok noget mere kompliceret. Umiddelbart tror jeg, at jeg bliver nødt til at gå efter friske orkideer til lige netop denne kundes kage, for medmindre jeg får mere tid til at øve mig, så når jeg ikke at lære, at lave nogle blomster der er smukke nok... Jeg skal også have lavet roser færdige til en bryllupskage, der blive hentet næste fredag. Den glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med også. Det er en udfordring, men jeg skal nok klare det, hvis det ikke er 30 grader i næste uge også... så skal jeg i hvert fald finde et andet sted at lave kagen!

Nu tager jeg det lige én ting ad gangen, stille og roligt.... de der kender mig ved. at det er praktisk talt umuligt, når man snakker om mig, men jeg skal prøve mit ypperste...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...