søndag den 5. august 2012

Sommerspiren Maja

I dag skulle lille Maja døbes og hendes mor havde spurgt mig, om jeg havde lyst til at lave en kage til dem til den store dag. Det kunne jeg bestemt ikke sige nej til og dette er hvad der kom ud af den inspiration Majas mor havde sendt til mig og så Majas søde "kælenavn":


Den gennemgående farve skulle være lyserød og bort set fra fyld og bund havde jeg helt frie hænder (og det ELSKER jeg jo) så idéerne fløj omkring i hovedet på mig... Men da jeg lige tænkte en ekstra gang over Maja's kælenavn Sommerspiren var jeg slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skulle være, for som i ved, så bliver spirer jo til larver, og larver bliver til sommerfugle og øverst på kagen ligger så den smukkeste sommerfugl af dem alle!

Kagen indhold var luksuschokoladekagebunde med tobleronemousse og jordbærmousse imellem, smurt op med svejtsisk smørcreme og overtrukket med wilton fondant.


Et bedre udsyn af larven, som er lavet af farvet gumpaste, det tørre hurtigere end fondant gør og er meget nemmere at modellere med.

Så er der vidst bare tilbage at ønske lille Maja tillykke med dåben og sit navn endnu en gang...

10 kommentarer:

 1. Hvor er den flot søde!
  Den oser af lækker baby og sommer. Perfekt til en sommerbarnedåb :)

  SvarSlet
 2. Så fin kage til Maja.

  Glæder mig så meget til, at se lasses.

  Knus Maria

  SvarSlet
 3. Virkelig smuk kage - IGEN! Du er så dygtig til det! Træls du bor så langt væk ;)Jeg får ikke rigtig gjort i de kager mere....

  SvarSlet
 4. Wauw! Hvor er den bare flot og rigtig sød på én gang!

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet en fin dåbskage! Kan godt lide, at du har tænkt på detaljerne omkring larven :-D

  PS - har lavet et indlæg på min blog med din forespørgsel på min bryllupskage :-)

  SvarSlet
 6. Ih, hvor er den NUTTET - så sød og piget :o)

  SvarSlet
 7. Bianca: Tusind tak søde :D Det er nemlig en RIGTIG sommerkage synes jeg også - det hjælper jo altid lidt på det når man bruger pastel farver ;)

  Maria:Tak tak søde :D Jaa jeg skal nok finde på noget rigtig godt til Lasse lille ;)

  Ann: Ihh tak for de store roser! Hehe ja, der er godt nok mange sydfra, som gerne ville have jeg var tættere på - mon ik hvis det rigtige job byder sig, at man kunne have lyst til det også ;)

  SvarSlet
 8. Anita: Ej tusind tak skal du have :D kan da slet ikke tåle alle de komplimenter!

  Helle: tak tak :D Jamen jeg kan godt lide at kagen har en lille historie eller virkelig afspejler de, som er modtagere i den anden ende - det gør kagerne så langt mere personlige :) Derfor laver jeg aldrig to ens kager!

  Camilla: Tak søde Camilla :D Ja nogle gange ville jeg ønske at jeg selv havde en pige, så jeg kunne få lov til at lave noget mere af den slags ;) og dog - jeg tror ikke jeg ville bytte min skønne dreng for et hav af piger (you know the feeling!)

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Dåbskagen gjorde lykke :)
  Den var genstand for stor beundring og smagte helt fantastisk :)

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...