Gå videre til hovedindholdet

Et sensommerbryllup og kage på langfart...

I dag skulle Janni stå smuk brud og sige ja til sin Hasse foran hele familien og deres venner. Det har været en smuk dag - perfekt til et sensommerbryllup og jeg er sikker på, at det kære brudepar har haft en absolut fantastisk og uforglemmelig dag.

Jeg fik den kæmpe store ære af at få lov til at kreere en kage til Janni og Hasses store dag, som de og deres gæster kunne nyde til festen langt ude vestpå - det har været en udfordring både med varmt og lettere fugtigt vejr og så den lange transporttid, men det lykkedes vidst ganske godt og her er så resultatet af alle anstrengelserne.





Kagen var lavet af luksus chokoladekage bunde lagt sammen med hindbærmousse og mørke chokoladestykker - smurt op med svejtsisk smørcreme og overtrukket med fondant. Alle blomster er lavet af gumpaste og monogrammet af royal icing. Dette var mit første monogram, som jeg har lavet i RI og selv designet specielt til brudeparret...

Endnu en gang stort tillykke med bryllupsdagen kære Janni og Hasse!

Kommentarer

  1. Ej, hvor er den bare smuk søde :o) Såååå elegant - jeg elsker de store roser - de er helt perfekte! Det ligner en meget stor kage - hvor mange var der til?

    SvarSlet
  2. Wauw Agnethe! Den er super smuk! er vild med de store roser. De er virkelig elegante!!

    SvarSlet
  3. De blomster der!! Dem kan du virkelig godt være bekendt! De godt nok flotte! :)

    ........ og tillykke til brudeparret :)

    SvarSlet
  4. Tusind tusind tak søde Camilla! :D Det var en meget stor kage og skide svær at have i køleskabet og så vejede den bare et ton! I kid you not - tror mindst den vejede 15 kg! :S Men den var også til helt nøjagtig 82 personer (der var dog "kun" 80 til at spise den ;) )

    SvarSlet
  5. Tusind tak søde Ann :D Jeg lægger også MEGET arbejde i mine roser - ELSKER at lave roser :D

    SvarSlet
  6. Tusind tak Helle :D
    Jeg skal sende dit tillykke videre :D

    SvarSlet
  7. Vildt!!!De store af roserne ser ægte ud - det er imponerende, at man oveni kan spise dem§

    SvarSlet
  8. Hold da op, hvor er den bare smuk(:


    Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde 2 lækre skønheds produkter(:

    http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-9.html

    SvarSlet
  9. Tusind tak søde Anja :D Hehe ja, det kan spises bortset fra midten, det er flamingo og det tror jeg bestemt ikke smager godt ;)

    SvarSlet
  10. Kære dyreglad-pige tusind tak for din søde kommentar!
    Tak for linket, det vil jeg da lige ind og kigge på! :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh