Gå videre til hovedindholdet

Til mødrehjælpen - den første pusletaske

Ja, så kommer der lige endnu et krea-indlæg herfra... Jeg er jo stor fan at mødrehjælpen og støtter altid hvor jeg kan. Jeg har lige ryddet op i mit stof herhjemme og fundet ud af hvor meget jeg egentlig har liggende, som jeg ikke ved, hvad jeg skal bruge til og så gik der lige et lille lys op for mig... Jeg kunne jo lave en masse fine sager til mødrehjælpens genbrugsbutik og så får jeg da øvet mig i at sy endnu mere... Dette er jo en win win set fra min side - jeg både støtter OG får noget ud af det selv...

Men i vil vel også gerne se monsteret ikke...


Tasken er syet i et kraftigt stof fra IKEA, foret med quiltet foer med pladevat og syet med cremefarvet skråbånd, der også er brugt til bindesnore. Underlaget er syet af et stykke frotte med pvc på bagsiden, pladevat i midten og et stykke af det kraftige stof til bagbeklædning... Alt i alt er jeg rigtig tilfreds og håber på, at den vil blive godt modtaget...

Kommentarer

  1. Hvor er den altså bare fin, Agnethe!

    Er du på nogen måde tilknyttet Mødrehjælpen - altså er en, der en gang imellem laver noget til dem?

    SvarSlet
  2. Tusind tak Anja :)
    Nej, jeg er ikke sådan fast knyttet til Mødrehjælpen, sådan at jeg fast laver noget til dem. Jeg aflevere bare det jeg har til overs hos dem, så de kan få glæde af det :) Jeg så, at der var en som havde strikket elefanter til dem deroppe også, måske det var noget for dig at give dig i kast med? :D

    SvarSlet
  3. Sådan noget har jeg overvejet - jeg strikkede på et tidspunkt fem djævlehuer til Cystisk Fibrose-foreningen - men det er som om, at der altid er noget andet, som jeg lige skal strikke... har lige fået et ønske fra min moster på en vinhøne...

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh