'Sy til din baby' måned - ombetræk den brugte sovepose

Som jeg nævnte for noget tid siden, så er jeg hoppet på vognen med 'Sy til din baby' måned, som Anna med bloggen LaRaLiL har taget initiativet til og i mit første indlæg vil jeg lige vise min ombetrukne slee bee frem.


Det før sorte betræk er skriftet ud med et hjemmesyet et af slagsen, hvor jeg som ydrestof har valgt en let bomuld og som det inderste har jeg brugt et stykke lækkert og blødt flonel. Det er ret svært at få flonel herhjemme uden alle mulige sære mønstre eller print, så mit er bestilt hjem fra USA. Knapper og anoraksnor har jeg købt i stof 2000 og mønstret til den herlige ombetrækning har jeg såmænd bare tegnet af efter det betræk jeg havde i forvejen.

Så skal du ud og have fat i en sovepose til din baby og gerne vil spare nogle penge, så kan du roligt købe en ældre brugt sag, smide dynerne i fryseren en halv times tid og så sy et nyt betræk ved at bruge det gamle betræk som mønster.

Det har ikke været en dans på roser for mig at sy dette betræk, men jeg synes bestemt jeg er sluppet hæderligt fra det og er blevet glad for resultatet. Nu glæder jeg mig til, at min lille baby skal bruge den, så snart hun vokser ud af sin lift og skal ligge rigtigt i barnevognen.

Det skal lige siges, at jeg ikke har lavet plads eller huller til at der kan komme bæreplade i vores. Vi brugte den aldrig, da vores søn brugte posen, så vi havde egentlig ikke noget behov for det. Men hvis du gerne vil have mulighed for det i dit nye betræk, så husk at lav plads og huller til hanke til det. Et tip kan være at tage billeder af hvordan den samlet set ser ud før du begynder at tegne mønster. Så har du noget at gå ud fra...

Rigtig god fornøjelse!


Kommentarer

 1. Er vild med den dybe lilla farve og stjerner - super flot!
  Jeg tager selv tilløb til at forsøge, at sy nyt betræk til min søns Vokis, så tak for fiffet med flonel!

  Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :D Ihh håber du får god held med at sy selv også :)

   Slet
 2. Hvor er den bare blevet fin :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet fin :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 4. Vil det sige du ødelagde det gamle betræk?:$
  Har også tænkt på at lave et betræk til min voksi, for at have noget at skifte med.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det har jeg ikke - jeg har lagt det fladt og udstrakt på gulvet ovenpå mønsterpapir og så har jeg tegnet udenom så godt jeg kunne, for jeg ville nemlig ikke til at splitte et fuldstændig fint betræk ad, men hvis man køber en brugt, hvor man ikke skal bruge det andet betræk, så kan man jo sagtens gøre det :)

   Slet
 5. uh ville så gerne sy et nyt betræk til vores nye pose, brugte ikke posen til Milas, så er spændt på om jeg får brugt den denne gang. Må dog sige jeg ikke tør kaste mig ud i et sådan projekt med alle de udfordringer vi har herhjemme i øjeblikket.
  Men tager virkelig hatten af for din skønne udgave!
  Godt gået!

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst