tirsdag den 21. april 2015

Hvis min blog var et dameblad...

Ville jeg så selv købe det???

Egentlig er det jo et godt spørgsmål! Det har får mig til at sætte dig ned og tænke over indholdet på min blog og om det bloggen også afspejler det, som jeg gerne vil have i virkeligheden. Og det synes jeg den gør.


Jeg er godt tilfreds med min blog og sjovt nok køber jeg ikke mange dameblade, fordi jeg i blogland får lige netop den portion boligindretning, skønhed, kreative indslag, interessante mennesker og lækre madindlæg, som jeg kunne drømme om...

Hvis jeg sådan groft skal dele min blog op inden for kategorierne, så kan jeg da godt se, at min blog har flyttet sig en del gennem de sidste par år, hvor jeg i starten havde stor fokus på mad, så har jeg, siden jeg blev mor udvidet bloggens fokus til at den nu egentlig handler om alt mellem himmel og jord. Og ved du hvad? Det har jeg det faktisk rigtig godt med!

Jeg er ikke ensporet, hverken IRL eller her på bloggen og hvis jeg skulle begrænse mig, tror jeg faktisk at kvaliteten af mine indlæg ville ændre sig drastisk.

De, der kender mig godt, ved også, at jeg har mere end denne blog. Det forekom mig allerede tilbage i min spæde "blog-karriere" at jeg med mine forskellige indlæg appellerede til forskellige målgrupper og for at jeg ikke skulle miste nogle læsere, så valgte jeg i starten at dele op i: MIN BLOG, hvor jeg kører totalt ego-trip og "VORES" blog, hvor jeg deler omkring familien. Derudover fik jeg jo en total nedsmeltning, efter vi fik Elias og oprettede en helt tredje blog MadMama, hvor jeg skriver om baby- og børnemad og let's face it - det er altså ikke alle, der finder det lige sindsoprivende...

Så mine blogs handler om lige præcis det, jeg gerne vil have dem til og jeg skriver på dem, når jeg har tid (hvilket er for sjældent i forhold til to af dem) og lyst... Så ja, jeg ville købe dette dameblad!

Men sig mig - hvis DIN blog var et dameblad, ville du så købe det???

4 kommentarer:

 1. Jeg nyder at følge med i din blog!
  jeg nyder at den er alsidig - så bliv endelig ved med det!
  Jeg synes det er spændende at høre hvordan du ar det, men også at følge alle det forskellige kreative ting du kaster du ud i og som jeg kan relatere til :)
  Bliv ved søde Agnethe ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for alle roserne Ann :) Det er rigtig dejligt at høre :)

   Slet
 2. Anns kommentar kunne også være skrevet af mig :-)

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...